Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek

Ahmet Aydın, Sokağın Nabzı programının konuğu oldu. Aydın: “Değişim istiyorlar. 5 sene de gördük değişimi! Daha geriye gidip diğer 5 seneye bakalım. Yine değişen bir şey yok” dedi. 

Ahmet Aydın, Oluşum Haber’de Gazeteci Ezgi Yeşil ve Deniz Doğan’ın sunduğu Sokağın Nabzı programına konuk oldu. 

Gazeteci Ezgi Yeşil’in: “CHP Seferihisar Belediye Başkan Aday Adaylarının hepsi, kent estetiği ve çarpık yapılaşmaya değiniyor. Düne kadar takım arkadaşlığı yapan aday adaylarının neden vaktinde bu sıkıntılara değinmediklerini sorduğumuzda soruyu pas geçiyorlar” yorumuna, Ahmet Aydın şu cevabı verdi: “Ben pas geçmem. Şu anda 12 aday adayı var. Ben de bu süreçte kıymetli hemşehrilerim gibi aday adaylarının katıldıkları programları ve verdikleri cevapları takip ettim. Bazı cevaplara çok şaşırdım. Sanki yönetim onlarda değil de, muhalefet ediyor gibiler. Her yerde söylediğim bir şey var; ‘İlçemizdeki tüm yerel yönetim paydaşları bir araya gelelim bir masada konuşalım ve problemleri çözelim’ defalarca kez farklı mecralarda bunu dile getirdim. Bu davetime cevap alamadığım gibi şunu da gördüm. Mevcut adaylar da aynı masaya oturmamışlar. Değişim istiyorlar. 5 sene de gördük değişimi. Daha geriye gidip diğer 5 seneye bakalım. Yine değişen bir şey yok” ifadelerine yer verdi. 

“Parmağını kaldırınca hizmet gelecekti. Ne geldi?”

Ahmet Aydın konuşmasının devamında: “Bu vakte kadar neden değiştiremedin? Ne yapacaksın da bu 5 senede değişecek? Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 2019’da Seferihisar meydanında mikrofondan konuşuyordu, parmağını kaldırınca hizmet yağdıracaktı. Ne oldu? Herkesin şapkasını önüne koyması lazım. 15 sene önce istiridyeden inciyi çıkartacaktık. Bırakın istiridyenin kabuğunu açmayı üzerine beton döktüler. Siyaseti samimiyet, sevgiyle yapmamamız lazım. Çocuklarımızı ve torunlarımızı düşünerek yapmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Editör: Birgül Gümüştaş