AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, Ramazan ziyaretleri çerçevesinde Dursunbey’i ziyaret ederekbvatandaşlarla buluştu.

- DURSUNBEY, AK PARTİ’NİN HER DAİM YANINDA…

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Ramazan ayı ilçe ziyaret programına Dursunbey’le devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Ak Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Ak Parti Balıkesir İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, AK Parti 28. Dönem Milletvekili aday adaylarının da dahil olduğu Ramazan ayı ziyaret programını Dursunbey’de gerçekleştirdi.

EKREM BAŞARAN, DEPREM ŞEHİDİNİN AİLESİYLE İFTAR YAPTI…

Dursunbey İlçe Teşkilatı ziyaretiyle programına başlayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Teşkilat mensuplarıyla bir müddet ilçe teşkilatında sohbet etti. Ardından Dursunbey esnafını ziyaret eden ve büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Başaran, Cumhurbaşkanının selamını ileterek, esnaflarla sohbet edip, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Beyel Köyünde Recep Balaban’ı ziyaret ederek, yaşanan yıkıcı depremde evlatlarını kaybeden Balaban ailesine sabırlar diledi. Balaban ailesiyle birlikte iftar yaptılar. Daha sonra Hacı Ömerler (Dodurga) Mahallesi’nde teravih namazı eda edildi. Namaz sonrası ramazan programı kahvehane ziyareti ile devam etti.

11-5 4-25 1-52

RAMAZAN BAHÇAVAN: “DURSUNBEY HER ZAMAN REİS’İNİN YANINDA”

Bayraklı’daki tarihi üçüz bina yenileniyor Bayraklı’daki tarihi üçüz bina yenileniyor

Kahvehanede vatandaşlara hitaben konuşan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Dursunbey’in, Dodurga’nın her daim Reis’inin yanında olduğunu söyledi. Başkan Bahçavan; “Öncelikle Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun. Bugün Dursunbey’de AK Parti İl Başkanımız Ekrem Başaran’ı ve Büyükşehir Belediyemizi misafir etmekten çok memnunuz. Dursunbey’de yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirildi. Asrın felaketini yaşadığımız depremlerde bizde Dursunbey Belediyesi olarak bölgedeydik. 50 bin vatandaşımız hayatını kaybetti. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Depremin olduğu andan itibaren devletimiz oradaydı ve halen orada çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Yapılan yalan ve algı operasyonlarına rağmen devletimiz çok güçlü. Devlet nerede diye sormak bile abesle iştigal bir durum. Devletimiz güçlüdür. Gereğini en iyi şekilde yapacaktır. İnanın ki devletimiz her yerde. Biliyorsunuz 3 yıl süren bir pandemi süreci yaşadık. Devletimiz bu süreçte, vatandaşımızı, esnafımızı, sanayicimizi, çiftçimizi, çalışanımızı yalnız bırakmadı. Verdiği desteklerle dimdik ayakta tutmasını bildi. Vergisinden vazgeçti, milletini mağdur etmedi. Dünyanın hiçbir yerinde bunun bir örneği yok. Biz 99 depreminde gördük. IMF’den borç gelmeseydi, devlet maaşları ödeyemeyecekti. Ama Cumhurbaşkanımız, deprem sonrası maaş günü gelmeden tüm maaşları ödedi ve hızlı bir şekilde sıkıntıları gidermek için destekleri arttırdı. Allah’a şükür devletimiz çok güçlü. Bu güç nereden geliyor. 20 yıldır iktidarımız tüm taşları yerine oturttu, sağlam bir yapıya kavuştuk.

BAHÇAVAN: “MİLLETİN CUMHURBAŞKANINA GÜVENİ TAM.”

Ama Türkiye’nin bu güçlü yapısını, ağız tadını bozmak bozmak için uğraşıyorlar. Cumhurbaşkanımız yedi düvele karşı mücadele veriyor. Onun için 14 Mayıstaki seçim 100
yılın, belki de bin yılın seçimi olacak. Niye? Bütün şer odakları karşımızda, kendini milliyetçi kabul eden İP dahil olmak üzere, eski kardeşlerimiz Saadet partililer, PKK’lısı, HDP’lisi, CHP’lisi, Fetösü, hepsi bir araya gelmişler, ortak düşman olarak gördükleri Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmak için uğraşıyorlar. Ne zaman biz rahata ersek, ne zaman dünyaya kafa tutmaya kalksak şer odakları harekete geçiyor ve tepemize binmeye kalkıyorlar. Dursunbey’de, Türkiye’de feraset sahibidir. Herkes devletine güveniyor. Cumhurbaşkanımız
Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor, inanıyor. İnsanlarımızın güveni tam. Geleceğin çöpe gitmemesi lazım. Allah razı olsun biz Dursunbey olarak her zaman Reis’imizin arkasında
durduk, durmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda adaylarımızla da sizleri ziyaret edeceğiz. Sizlerin desteğiyle seçimleri tekrar kazanacağız” dedi.

EKREM BAŞARAN: DEVLET YOK YALANINA BAŞVURANLAR, DEVLETİ GÖRMEZDEN GELİYOR…

Dursunbey Belediyesi Başkanı Ramazan Bahçavan’ın ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Ramazan ziyaretleri programında büyük bir ilgi ve destek gösteren Dursunbey’lilere teşekkür etti. Başkan Başaran konuşmasında; “Sevgili Dodurgalılar, hepinizin Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyor, ellerinizden öpüyorum. Sağlık ve sıhhatle rabbim bayrama ulaştırsın inşallah. Başkanımızın da ifade ettiği gibi memleketimiz büyük bir felaket yaşadı. Pandemi döneminden sonra tam işler yoluna girdi derken asrın felaketi depremleri yaşadık. 50 canımızı kaybettik. Her birine Allah’tan rahmet diliyorum. Başkanımız da bizlerde deprem bölgesini sürekli ziyaret ettik, çalışmalara katıldık. Şu an ilimize gelen depremzede kardeşlerimizle görüşüyor ve onlarla birlikte yaraları sarmaya çalışıyoruz. Elhamdülillah devletimiz çok güçlü. Bazıları devlet yoktu, şuydu, buydu yalanına başvursalar da depremin ilk anından itibaren oradaydık. Devlet oradaydı. Asker, polis, belediyelerimiz, STK’larımız, Arama Kurtarma ekiplerimiz oradaydı. Yetişilebilecek zaman içerisinde deprem bölgesinde çalışmalar hemen başlatıldı. Devletimiz çok güçlü.

BAŞARAN: YEDİ DÜVELE MEYDAN OKUYAN BİR CUMHURBAŞKANIMIZ VAR…

20 sene önce Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti iktidarı, ülkemizi çok güçlendirdi, sağlam bir yapıya kavuşturdu. Şuan yedi düvele karşı meydan okuyan bir Türkiye var. Cumhurbaşkanımız, ülke içinde ayrı, ülke dışında ayrı çalışıyor. Bizler de teşkilatlar olarak ona destek olmaya çalışıyoruz. 20 senedir bu memleketi idare ediyoruz. Yapılanları anlatmaya gerek yok, zaten yaşayarak hepsini sizlerde görüyorsunuz, biliyorsunuz. 20 senede memleket nereden nereye geldi, her şey ortada. Rabbim nasip ederse, sizlerde destek olursanız, Cenab- ı Hakk’ın sevdiği ve insanlara da sevdirdiği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir beş sene daha yapılan işlerin devam etmesi için seçeceğiz. Bu sizlerin oylarıyla, onayıyla olacak.

“MİLLETİN ADAMI, MİLLETİYLE OLMAYA DEVAM EDİYOR”

Milletin adamı milletiyle beraber olmaya devam edecek. Rabbim bizleri düşman eline bırakmasın. Birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Biliyorsunuz önümüzde 14 Mayıs gibi çok önemli bir seçim eşiğimiz var. O nedenle bu seneki ramazan ayrı bir önemi var. Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi, mecliste de AK Parti’nin Cumhur İttifakı ile birlikte
tekrar çoğunluğu etmesi tek gayemiz. Memleketimize 5 yıl daha hizmet etme noktasında sizlerin oylarına, desteğine ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle milletimizden güç alan bir partiyiz. Geçmiş dönemdeki yaptıklarımız ve kazandırdıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. Önümüzdeki seçim bir siyasi seçimden ziyade farklı anlamlar taşıyan bir seçim. Milli olanlarla, gayri milli olanların seçimi olacak.

BAŞARAN: BU SEÇİM HEPİMİZE DÜŞEN SORUMLULUKLAR VAR…

Karşımızda teröristlerle masaya oturan, plan yapan, okyanus ötesinin direktifleri ile hareket eden, ABD ve Avrupa’ya yaranmak için ne isteniyorsa yapan, konuşan bir masa var. Bunlara bu ülke emanet edilemez. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Cumhur İttifakı ortaklarımız Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Hüdapar’la, Türkü, Kürdü, Çerkezi ve Lazıyla, her kesimden insanımızla Türkiye’nin geleceğini, Türkiye Yüzyılı’nı inşaa etmek için çalışacağız. Hepimize düşün büyük sorumluluklar var. Milletimizin desteğiyle 14 Mayıs’ta geleceğimizi ipotek altına almak isteyenlere bu fırsatı tanımayacağız. 14 Mayıs’ta seçimleri kazanarak, geleceğe sizlerle birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz. Bu vesile ile Ramazan-ı Şerifinizi tekrar tebrik ediyorum” dedi.

AK KADINLAR, DODURGALI KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ…

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İl
Yönetimi ve AK Parti 28. Dönem aday adayları bir süre daha kahvehanede bulunan Dodurgalılarla sohber etti. Diğer tarafta ise AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı ve İl Kadın Kolları Başkanlığı Dodurgalı kadınlarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında istişare ver değerlendirmelerde bulundular. Dursunbey Ramazan ziyareti programı kahvehane ziyaretinin ardından sona erdi.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal