AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, Doğu ve Güneydoğu STK Temsilcileriyle birlikte katıldığı iftar programında STK Temsilcilerine önemli mesajlar verdi. “Siverekli bir genç kardeşiniz olarak, Şanlıurfa’dan göçmüş ve İzmir’de doğup büyümüş bir genç kardeşiniz olarak sizlerle birlikteyim” sözleriyle kendisini coşkuyla karşılayan temsilcileri selamladı.

 “STK ve vakıflarımız öğrencilerimize, gençlerimize nice hizmetlerde bulundu”

İnan, STK ve Vakıfların genç kuşaklar için öneminden bahsederek konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Gerek ilkokulda gerek lisede gerek üniversitede bize sahip çıkan, bizle yakından ilgilenen birçok vakıf yöneticimiz var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Nice öğrencilerimize, gençlerimize bu dernek ve vakıflarımız çok güzel hizmetler yaptı. Bu gençlerimiz şimdi Türkiye’nin dört bir yanında hizmet ediyor. İnşallah sizlerin bu çabaları sayesinde bizden sonraki gelecek kuşaklar sizin vakıfçılık hizmetlerinizle daha fazla güçlenecek.”

Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşma Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşma

“Yerel yönetimlere ait bir tane gençlik merkezi, bir tane kütüphane göremezsiniz”

İki senedir Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve Türkiye’nin dört bir yanını dolaştığını ifade eden İnan, ‘’Ancak biz bu şehirde, İzmir’de yaşıyoruz. İstanbul’da, Ankara’da ve daha birçok şehirde gençler için yapılmış çok güzel hizmetler gördük. Bugün İzmir’e bakıyoruz; 7/24 çalışan bir tane kütüphane yok. Yerel yönetimlere ait bir tane Gençlik Merkezi göremezsiniz. Alsancak’a bakın, Buca’ya bakın. Belediyelerin gençlik anlamında yapılmış bir tane icraatı yok. İstanbul’a Fatih Belediyesi’nde 11 tane, tam teçhizatlı, ultra teknolojik kütüphane var. Biz İzmirli olarak, Siverekli genç bir kardeşiniz olarak düşündüm. Fatih’te 11 tane kütüphane var, İzmir’de belediye tarafından yapılmış bir tane bile kütüphane yok. Bu şehirde bizler yaşıyoruz. Diğer şehirlerimiz her alanda yerel yönetimler mücadelesi verirken biz burada şehircilikte gençliğe kadar birçok alanda geri plandayız. Bunu İzmir’den çıkmış ve 2 senedir 81 ilin tamamını dolaşmış bir genç olarak söylüyorum. Bu nedenle Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu İzmir’imiz için çok büyük bir şans.” dedi.

“Bakanımızla birlikte en fazla İzmir’in gençleri için mücadele edeceğiz”

“Bu dönem Sayın Bakanımızla birlikte en fazla İzmir’in gençleri için, İzmir’in evlatları daha ferah bir ortamda eğitim hayatlarına devam etsinler diye mücadele edeceğiz. İzmir’de inşallah gençler çok büyük bir yatırım alacak. Bu yatırımları İzmirli gençlerimize armağan edeceğiz.” diye sözlerine devam eden AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, “Bizler seçim döneminden seçim dönemine giden bir parti veya milletvekili adayı hiçbir zaman olmadık. Biz her zaman sokakta, caddede, evimizce eşrafımızda bir ve beraber olan çok güçlü bir hemşeri grubuyuz. Türkiye Yüzyılı siz değerli hemşehrilerimizle birlikte gerçekleşecektir.” ifadelerini kullandı.

Editör: Atakan Şen