Seçim çalışmaları boyunca, Çiğli'nin tüm mahallelerinde, sokaklarında, evlerinde ve iş yerlerinde halkla bir araya gelerek, onların ihtiyaçlarını dinleyip, taleplerine çözüm önerileri sunarken, AK Parti’nin 21 yıl boyunca yaptıklarını ve geleceğe dönük projelerini anlattı. Bu süreçte, Çiğli halkının teveccühü ve desteği AK Parti Çiğli’ye güç ve motivasyon verdi.

CHP’li İrfan Önal, “Engelleri birlikte aşacağız” CHP’li İrfan Önal, “Engelleri birlikte aşacağız”

AK Parti Çiğli teşkilatları, seçim sürecinde parti vizyonunu, ilke ve değerlerini ön plana çıkardı. Millete hizmet etmek, Türkiye'yi daha ileriye taşımak, toplumsal birlik ve beraberliği güçlendirmek için var güçleriyle çalışmalarını sürdürdü ve sürdürmeye devam ediyor.

Bu seçimde gösterilen gayret ve çalışmalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin, Türkiye'nin geleceği için belirlediği hedeflere ulaşmada bir adım daha ileriye gitmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz.

AK Parti İzmir’de seçimin en çalışkan ve başarılı programlar yapan ilçesi Çiğli ilçesi olduğunu görebiliyoruz. Artık o kadar profesyonel çalışma yapılıyor ki, parti yönetimi o ilçeye vekil adayı programı yapmıyor joker gibi her yerde devreye giriyorlar.  Seçim startı verildiğinden beridir güzel ekip kurmuşlar. Ana Kademe Yönetimi, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve yürüyen tanıtım medya ekibi hepsi birbirine uyumlu motive olmuş dercesine… İşin mutfağına Cumhur İttifakı’nın 9 Meclis Üyesinin de katarak her biri orkestra şefi olarak görebiliyoruz. Seçim startı verildiğinde ilk SKM binalarını hazırlayıp, görsel duvar bölgelerin hazırlanışı gördük, adete şov yaparcasına her yerde vardılar. Özelikle Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan’ın en rahat ettiği ilçe Çiğli ilçesi olduğunu söyleyebiliriz. Özel danışmanı Barkın Durmuş Çelebi’nin 24 saat Çiğli’de çadır kurduğunu, sürekli koordinasyon sağlayıp tüm ekiplere bilgi ve ekipman desteği sağladığını gördük.

Gençlik Kolları Başkanı Uğur Satış’ın ekibi tüm teşkilatı rahatlatıp bütün programlara takviye yaptılar. Gençlik Kolları’nın anlamını tüm İzmir’e göstermiş oldular.  İlçe Başkanı Sedat Karatekin, ekibini iyi kurmuş.  İlçede olağan üstü hal ilan edip, partide yatıp kalkıyorlar. Sandık yönetim toplantıları, SKM açılışları, miting programları vs  herkesi aynı şevkle çalıştırmak zor iş…

Tabi ilçede partinin kara kutusu diye bilinen Ahmet Tok’u strateji hamlelerini de unutmamak lazım. Her krizde yapmış olduğu hamleler siyasi zeka işi… Afişleme ekibinin sabahlara kadar çalışması ayrı bir ustalık. Tabi bütün bunlar uygulanırken Mali İşleri de unutmamak lazım. Hiç ekonomik sorun görünmedi… Kısacası AK Parti Çiğli, bu seçimlere damga vurarak her kademesi ile işin hakkını verdiğini gördük…

Editör: Atakan Şen