AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimine yönelik saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Partisinin Kemalpaşa ve Bornova teşkilatlarını ziyaret ederek, partililerine “gümbür gümbür sahada olun” talimatını verdi.

Şehit annesinden millet ittifakına sert sözler
Çankırı, 2006 yılında Tunceli Pülümür’de şehit düşen Jandarma Er İlhan Sağlam’ın annesi Kısmet Sağlam’ı Kemalpaşa’daki evinde ziyaret etti. Şehit annesi millet ittifakına yüklenerek, “Şimdi hepsi bir olmuş Erdoğan’a karşı. Bizim terör sözcüleriyle masalara oturanlarla işimiz yok. Bu millet neyin ne olduğunu iyi biliyor. Allah’ın izniyle 14 Mayıs gecesi 4 metrelik bayrağımızı buradan dalgalandıracağım” dedi.

CHP’li Görkem Duman'a destek yürüyüşü CHP’li Görkem Duman'a destek yürüyüşü

Ceyda Bölünmez Çankırı da iktidarlıkları süresince şehitlerin kanının yerde kalmadığını girilmedik in bırakmadıklarını hatırlatarak; “ Bu millet terör sevicilerle yan yana omuz omuza gelenleri asla unutmayacaktır. Bu seçim artık parti seçimi olmaktan çıktı. Bu seçim milli şuur seçimidir. Sandık teröre geçit vermeyecektir.” 

Nazar Köy’e Müjde!
Nazar Köy’de nazar boncuğu yapımının unutulmaya yüz tutmuş meslekler arasında olmasını engellemek adına bölgede halk eğitim merkezi kurmak istediklerini ve Avrupa Birliği (AB) projesiyle desteklemek istediklerinin müjdesini verdi.
Nazar Köy’de esnaf ziyareti sırasında yaşanan ekonomik krizin küresel olduğuna dikkat çeken esnaf Yasin Güntay, “Bugün iki evim, arabam ve dükkanım var. Bunlar sevgili Cumhurbaşkanımızın sayesinde oldu. Evet bir kriz var ancak bu kriz dünya genelinde. Bunu sadece Türkiye geneline yaymak yanlıştır” dedi.  Kemalpaşa Erzurum İspirliler Derneği’nde konuşan Çankırı, “Karşımızda olmaması gereken tüm bileşenler birleşmiş vaziyette. Tek amaçları Tayyip Erdoğan’ı göndermek. Biz zor bir yerde siyaset yapıyoruz. Bu seçimde partinin de Cumhurbaşkanının da desteklenmesi gerekiyor” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanımız Verdiği Her Sözü Yerine Getirdi”
AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı ziyaretinde konuşan Ceyda Bölünmez Çankırı 6 Şubat depreminin travmasının toplum olarak aşılacağını 20 yıllık iktidarlıklarında verilen her sözün tutulduğuna dikkat çekti.  Depremin olduğu ilk günden bu yana hükümet olarak öz eleştirilerde de bulunduklarını anlatan Çankırı; “Asrın felaketini yaşadık. Elbistan’da 21 gün kaldım.  Cumhurbaşkanımız sahaya indiği zaman depremzedelerimize ‘1 yıl içinde evlerinize yerleştireceğiz’ dediklerinde kimse buna şaşırmadı. Çünkü verilen her söz yerine getirildi. Bakın şimdilerde gündemde olan ‘EYT’de yaşa takıldık, olmayacak’ diyenler vardı. Ama Cumhurbaşkanımız söz verdi asrın felaketine rağmen bu depreme rağmen düzenleme yapıldı” ifadelerini kullandı.
Esnafla ve vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Çankırı’ya isminin yazılı olduğu nazar boncuğu ve şans getirmesi dileğiyle bileklik hediye edildi.

Editör: Atakan Şen