Yerel Siyaset

AK Partili Doğan ‘’Vatandaşımızın Cumhurbaşkanımıza olan güveni sahada görüyoruz.’’

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Muhammet Doğan, vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan güveni sahada gördüklerini belirterek, ‘’Enerjideki yatırımların tamamlanabilmesi için savunma sanayindeki ürünlerimizin, teknolojik ve yazılımdaki hamlelerimizin devamı, ülkemizin daha büyük ve güçlü olabilmesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar rekor oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz’’ dedi.

Abone Ol

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Muhammet Doğan, seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Bayraklı’da çalışmalarını sürdüren esnaf, muhtar STK ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Adayı Muhammet Doğan, Ege Oluşum Derneği’ni de ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın da katıldığı ziyarette konuşan Doğan, seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana mahalle mahalle sokak sokak bölgesinde çalışma yaptığını belirterek, ‘’Vatandaşımızın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’mize olan güvenini bir kez daha yüz yüze görme fırsatı bulduk. 14 Mayıs akşamı, 21 yıldır milletimizin desteği ile milletimiz için gecesini gündüzüne katarak çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirip, 16. balkon konuşmasını yaptıracağız’’ ifadelerini kullandı.

Rekor oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz

Son 20 yılda, 80 yılda yapılmayan bütün yatırımların yapıldığını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Muhammet Doğan, ‘’Türkiye’nin dev yatırımlarından biri olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali açıldı. Mersin’deki nükleer santral yıllık 70 milyar dolar hizmet getirecek ülkemize. Bizim doğalgaz arama gemimiz yoktu, doğalgaz aramaya başladık ve Allah nasip etti, bulduk. Hem de öyle bir bulduk ki yıllarca ülkemizin ihtiyaçlarını karşılayacak büyüklükte. Sadece ve sadece 2026 ve 2027 yıllarında bu yatırımlar bittiğinde Türkiye kendi enerjisini üretir hale gelecek. Ve artık buraya ayırdığımız para dışarı gitmez hale gelecek. Bu yatırımların tamamlanabilmesi için savunma sanayindeki ürünlerimizin, teknolojik ve yazılımdaki hamlelerimizin devamı, ülkemizin daha büyük ve güçlü olabilmesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar rekor oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz.’’ dedi.