AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Gülşen Gezici, bölgesindeki seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, ‘’Ardında bıraktığımız, on beş seçimde de milletimizin güveni ile yolumuza durmadan, yorulmadan devam ettik ve davam ediyoruz. 14 Mayıs’tan sonra da milletimizin desteği ile büyük ve güçlü Türkiye hedefimizi hep birlikte inşa edeceğiz.’’ dedi. Menemen’de ziyaret ettiği Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nde konuşan Gezici, ‘’ Alevi’si, Sunni'si, Kürd'ü, Türk'ü biz hep biriz ve kardeşiz. Hepimiz aynı toprağın insanlarıyız. Ortak değerlerimiz, kültürümüz ve tarihimiz bizi bir arada tutan güçlü bağlardır.’’ Ifadelerini kullandı.
 
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Gülşen Gezici, ilçe ilçe gezip AK Parti hükümetlerinin İzmir’e ve ülkeye kazandırdıklarını ve 14 Mayıs’tan sonra yapılacakları anlatmaya devam ediyor. İzmir’de sağlıktan tarım ve ormana, çevre ve şehircilikten kültür ve turizme, ulaştırmadan gençlik ve spora her alanda yatırımların halkın istek ve ihtiyaçlarına göre yaptıklarına dikkat çeken Milletvekili Adayı Gülşen Gezici, ‘’21.Yüzyılda yaptığımız hizmetler, vatandaşımızın hayatını kolaylaştırması, yaşam standartlarını yükseltmesi ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlaması hedefiyle hayata geçirilmiştir. ‘’ dedi.
 
Birbirimizi anlamak, dinlemek birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirir.
 
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Gülşen Gezici, seçim çalışmalarını, son durağı olan Menemen’de gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretleri yaparak talep ve önerilerini dinledi. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni ziyareti sırasında dernek Başkanı Ali Ekber Onay ve yöneticileri ile bir araya gelerek derneğin faaliyetleri hakkında detaylı bilgi edindi. Ayrıca, Alevi toplumunun sorunları ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunan Gezici, "Alevi-Bektaşi inancı ve kültürü, ülkemizin zenginliklerinden biridir. Bu inancın ve kültürün korunması, yaşatılması ve yaygınlaştırılması açısından Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin yürüttüğü çalışmalar son derece önemlidir. Alevi toplumunun sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Bu konuda çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarına da her zaman destek veriyoruz. Türk, Alevi’si, Sunni'si, Kürdü, Türk'ü biz hep biriz ve kardeşiz.  Hepimiz aynı toprağın insanlarıyız. Ortak değerlerimiz, kültürümüz ve tarihimiz bizi bir arada tutan güçlü bağlardır. Birbirimizi anlamak, dinlemek ve hoşgörüyle yaklaşmak, toplumumuzun birliğini ve beraberliğini güçlendirir." dedi.

Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın İzmir’de yapacağı miting için davet eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Gülşen Gezici, ‘’Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşaknımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 29 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da, Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda, miting düzenleyeceğiz. Bu büyük buluşmaya tüm İzmrili hemşehrilerimizi davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, o gün, İzmir’imiz için yaptımız yatırımlarında açılışlarını gerçekleştirecek. İzmir için ne söz verdiysek yerine geitrdik bundan sonra da aynı şekilde hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarımız, hizmetlerimiz devam edecek’’ dedi.

Editör: Atakan Şen