Sağlık Bakanlığı tarafından Buca’da inşa edilen Acil Durum Hastanesi’nde incelemelerde bulunan AK Parti Buca İlçe Başkanı Av. Hakan Kalfaoğlu, yerel siyasetin suni gündemlerinden sıyrılıp laf değil, hizmet üretmeyi amaçladıklarını söyledi.

Pandemi sürecinde inşa edilen acil durum hastanelerinin bir yenisine Buca’da ekleniyor. İzmir’de yaşanan son deprem felaketinin ardından zarar gören Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nin bahçesinde başlanan 250 yataklı acil durum hastanesinin inşaatı son hızla devam ediyor.

AK Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu, ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle geçen Temmuz ayında temeli atılan Acil Durum Hastanesi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Şantiye görevlilerinden şimdiye kadar neler yapıldığı hakkında bilgiler alan Hakan Kalfaoğlu, Hükûmetin, kendi sorumluluk alanları olan Buca’da gerçekleştirdiği projeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den Eşrefpaşa Hastanesi’ne destek Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den Eşrefpaşa Hastanesi’ne destek

“Buca önemli yatırımlarla taçlanıyor”

Hastanenin nisan ayında tamamlanmasının planlanlandığını hatırlatan Kalfaoğlu, “Başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve emeği geçen herkese tüm Bucalı hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Son yıllarda Hükûmetimiz  tarafından Bucamız önemli yatırımlarla adeta taçlandırılıyor. Halkımıza çok büyük faydası dokunacak olan hastanemizin inşaatı da neredeyse bitmek üzere. Bucamıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

“Önce insan”

İlçe yönetimi olarak parti geleneklerinin bir öğretisi olan ‘’Önce insan’’  anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini sözlerine ekleyen Hakan Kalfaoğlu, “İzmir ve Buca, merkezi idareden son bir kaç ayda bile kaymakamlık binası, sağlık ve spor merkezleri gibi son derece önemli yatırımlar aldı, almaya da devam edecek. Hükûmetimizin İzmir’e bakışı yerel siyasetçilerin konu ettiğinin aksine her zaman hizmet götürme aşkıyla dolu oldu. İzmir, cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını AK Parti Hükûmetlerinin zamanında aldığını unutmamak gerek. Yatırımlar son hızla devam edecek. Bundan hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Çünkü AK Parti laf değil, hizmet üretir” diye konuştu.

Editör: Alper ÜNALAN