AK Parti hükümetlerinin her doğal afetten hemen sonra milletinin yanında olduğunu belirten AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, ‘’Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kendi yapamadıkları üzerinden hükümetimizi eleştirmeyi kendine görev edinmiş durumda. Devletimiz nasıl İzmir depreminin hemen ardından İzmir’de olduysa, Elazığ, Van depremlerinin hemen ardından oralarda olduysa, Giresun’da selde, Muğla’da yangından sonra hemen o bölgelerde olduysa, asrın felaketinin olduğu, 10 ilimizi etkileyen büyük depremin ardından da devletimiz tüm unsurları ile seferber oldu. Depremin etkisi dünyada kara üzerinde olmuş en büyük depremlerden biriydi ve çok büyüktü. Ülkemiz bu kadar yıkıcı bir depremle ilk defa karşılaşmıştı ve buna rağmen her bölgeye ulaşmak için canhıraş bir mücadele verildi. Ancak, bunu kavrama kabiliyeti olmayan Sandal, yine yaptığı en kolay şey olan, ‘hükümet yapamadı’ demekle yetindi. Kendisinin anlama ve kavrama yetisi yok biliyoruz lakin, 21 yıldır AK Parti hükümetleri eser ve hizmet siyasetini milletimize ulaştırırken, doğal afetlerle mücadelede Devletimizin her bir kurumunu aktif bir şekilde çalıştırmıştır.’’ dedi.

AK Partili Köse: “Karşıyaka’daki bu ayıbın sorumlusu Cemil Tugay'dır” AK Partili Köse: “Karşıyaka’daki bu ayıbın sorumlusu Cemil Tugay'dır”

Bayraklı’ya bir çivi dahi çakmadı

Başkan Polat sözlerini şu şekilde sürdürdü, ‘’Bayraklı Belediye Başkanı Sandal, yaşanan büyük depremi algılayamamış ki İzmir depremi ile Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremi kıyaslayıp, İzmir’de deprem sonrası neler yaptıklarını anlatmış. Bayraklı’mızın belli bir bölgesinde yıkımların olduğu 30 Ekim 2020 depreminde bile gördük ki, ulaşım kitlendi. 13 milyonu etkileyen bir depremle İzmir depremini kıyaslamak ve oradan ölçütler vermek akıl tutulmasıdır! Kendileri yerel yönetimler olarak, neredeyse 2 buçuk yıl geçen depremin ardından ne yaptı? Koskoca bir hiç! Belediye Başkanlığı koltuğunda 4 yıldır oturuyor. Peki Bayraklı’nın imar planları ne oldu? 4 yıldır yenilemeye çalışıyor, kat ettiği mesafe Adalet Mahallesi ve 60 hektarlık bir alan. Bu yerlere ise kendi arka bahçeleri olan odalar, yürütmenin durdurulması için mahkemeye başvurdu! Geldiğinden beri imar yenilemesi bile yapamadı. Sandal, 4 yıl boyunca Bayraklı’ya bir çivi dahi çakmadı. Çıkıp, yapılanları görmezden gelerek, bol kesen eleştirmeyi ise çok iyi beceriyor.!’’ ifadelerini kullandı.

Sandal’da ne utanma ne de arlanma var!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın hayal dünyasının çok geniş olmakla birlikte aslı astarı olmayan bilgileri kamuoyu ile paylaşmaktan imtina etmediğini ifade eden AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, ‘’Sayın Sandal’ın akıl almaz iddiaları o kadar uçuk ki, söylediklerini kulakları bile duymuyor anlaşılan. ‘Araplar, rezerv alanın üstünde emlakçılarla birlikte helikopterle geziyor’ demiş. Sandal’da ne utanma ne de arlanma! Bırakın Arapları, depremzede dışında bir kişiye oradan ev verildi mi onu gösterin? Gösteremezler, çünkü yok. Müddei iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Şayet ispat edemezse müfteridir. Serdar Sandal’ın gün geçtikçe şirazesi kaymaya devam ediyor. CHP zihniyeti ‘Yapma, yapana da mani ol’ düsturu ile hareket ediyorlar. İzmir depreminden sonra 2 yılda 5 binin üzerinde konut yapıp, depremzedelerimize verdik. Bu yapılanları hazmedemiyorlar. Kendileri ise deprem anıtından başka bir şey yapmadı!’’ dedi.

Editör: Atakan Şen