İzmir 1. Amatör Lig 3. Grup son hafta maçında,  Çiğli Atatürk Stadı’nda, Ataşehir 1881 ile Evka 5 Spor karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan ve ard arda  goller bulan Ataşehir 1881, 90 dakika sonunda sahadan 6-2 galip ayrıldı. Son düdükle birlikte Ataşehir 1881 şampiyonluğa ulaştı. Maç sonucu oyuncular ve teknik heyet şampiyonluğa doyasıya kutladı. Amatör kümede şampiyon olarak Süper Amatör Lig için adını play-off’lar yazdırarak tarihe geçti.

DSİ ve Ege Üniversitesi güçlerini sporcular için birleştirdi DSİ ve Ege Üniversitesi güçlerini sporcular için birleştirdi

Ataşehir 1881 Teknik Direktörü Volkan Aktaş, öğrencileri zorlu ligi zirvede tamamlayan öğrencilerini tebrik ederek, ‘’Lig boyunca çok çalıştık, çok mücadele ettik. Oyuncularımız her maça ayrı bir motivasyonla çıktı. Bugünlere gelmek kolay olmadı ama zorlu virajı hep birlikte aştık. Bugün de haklı bir şekilde hep birlikte şampiyonluğu kutluyoruz. Şimdi hedefimiz play-off’ları da aşarak Süper Amatör Lig’e adımızı yazdırmak.’’ dedi.

Editör: Atakan Şen