Spor

Ataşehir 1881’den flaş transfer

İzmir Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Ataşehir 1881, İzmir’de bir çok kulüpte top koşturan, takımlarından şampiyonluk yaşayan tecrübeli kaleci Emrullah Öztürk’ü kadrosuna kattı

Abone Ol

Çiğli ekibi Ataşehir 1881, İzmir Süper Amatör Lig’de sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı siyahlı ekip tecrübeli kaleci Emrullah Öztürk’e imzayı attırarak, kalesini sağlama aldı. Ödemişspor, İnhisarspor, Çiğli Belediyespor, Bergama Belediyespor, Torbalıspor, Torosgücüspor, Tire Belediyespor takımlarında yıllarca ter döken kaleci Öztürk, önümüzdeki sezon Ataşehir 1881 için mücadele edecek.

 

Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam

Ataşehir 1881 Spor Kulübü Başkanı Ahmet Tok, deneyimli kaleciyi kadrolarına katarak güçlerine güç kattıklarını ifade edere, ‘’Kulüp olarak başarılı olmak için oyuncularımızdan, teknik ekibimize her yerde başarılı bir edip kuruyoruz. Geçtiğimiz sezonlarda kısa sürede büyük mesafeler kaydettik. Süper Amatör Ligi’de de hedefimiz yine şampiyonluk. Şampiyonluğa giden yolda kalemizi güvenir bir eldivene teslim etmek gerekiyordu. Emrullah bizim gücümüze güç katacak. Transferlerimiz devam ediyor. En iyi kadromuzla sezona girip, hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Yönetim olarak, oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam.’’ ifadelerini kullandı.