İYİ PARTİ İzmir kurucu üyeleri içerisinde yer alan Öztürk Keskin, il başkanlığı yarışında mevcut İYİ PARTİ İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu adına adaylıktan çekilmiş ve Milletvekili aday adayı olacağını açıklamıştı. Genel Merkez tarafından  aday adaylığı sürecinin başlaması üzerine mevcut görevinden istifa etmesi gereken Keskin, Balçova Belediyesi meclis üyeliği görevinden istifa ederek, aday adaylığı başvurusunu yapmak üzere  İYİ PARTİ Genel Merkezine gitti.

Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşma Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşma


Geçtiğimiz günlerde istifa dilekçesini Balçova Belediyesi’ne veren Keskin, Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’yı makamında ziyaret etti. Yapmış olduğu ziyarette duygularını dile getiren İYİ PARTİ İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Öztürk Keskin; “2019 yılında Balçova Belediyesi meclis üyesi oldum. Görev aldığım bu süreçte, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum ve mutlu olduğum, Balçova Belediye Başkanımız Sayın Fatma Çalkaya ve değerli meclis üyelerimize teşekkür ederim. Milletvekilliği aday adaylığım nedeniyle görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Görevim boyunca Balçovamız için üzerime düşen sorumlulukları yerine getirdiğimin inancındayım. Bir nebze de olsa Balçova ilçemize, Balçova halkına faydamız oldu ise ne mutlu bize. Bundan sonraki süreçte yolumuza tabi ki Genel Merkezimiz ve İzmir halkı uygun gördüğü takdirde İzmir’in temsili için devam etmek istiyoruz” dedi. 

 
İYİ PARTİ İzmir 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Öztürk Keskin’in ziyaretinden memnun kalan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ise “Öztürk Bey ile 2019 yılında birlikte yola çıktık. Balçova Belediyesi kontenjanından İYİ PARTİ meclis üyemiz olarak meclisimizde görev aldı. Dört yıl boyunca birlikte güzel çalışmalara imza attık. Şimdi ise daha zorlu bir yol için çalışmalarına başladı. Bize dilekçesini vererek istifasını talep etti. Çıkmış olduğu yolda birlikte yürüyeceğiz. Güzel günler bizi bekliyor. Milletvekili olduğu takdirde İzmir için güzel işler yapacağına inancımız tamdır. Yolu açık olsun. Hayırlısı olsun” sözlerine yer verdi.

Editör: Atakan Şen