Yerel seçimlerden bu yana Bayraklı’nın çehresini değiştirecek ve ilçeyi daha yaşanabilir hale getirecek önemli adımlar atan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Mansuroğlu, Cengizhan ve 75’inci Yıl Mahallesi’nde yürütülen belediye çalışmalarını inceledi.

3 MAHALLEDE İNCELEME

Başkan Sandal, ilk olarak Mürdüm Kafe’nin olduğu alanda yapımı sürdürülen Matematik ve Zeka Parkı’nda incelemelerde bulunarak proje ile ilgili bilgi aldı. Çalışma kapsamında çocuklara kendilerini geliştirecek ve aynı zamanda eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak yepyeni bir park kazandırılacağı belirtildi. Daha sonra Değirmen Kafe içinde ve Teras Kafe bahçesinde yapımı tamamlanan kitap kafeleri gezen Sandal, ilçe sakinlerinin kitaplara ulaşımını kolaylaştırdıklarını ve bu uygulamanın diğer sosyal tesislerde de hayata geçirileceğini söyledi. Cengizhan Mahallesi Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı içinde inşa edilen yeni sosyal tesiste de incelemelerde bulunan ve projenin son hali ile ilgili bürokratlardan bilgi alan Sandal, kısa sürede sosyal tesisin hizmete gireceğini müjdeledi. Ziyaretler sırasında çevredeki vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden Başkan Sandal’a ilçe sakinleri büyük ilgi göstererek; yatırımları ve destekleri için teşekkür etti.

YATIRIMLAR SÜRECEK

Yarınlara daha modern ve daha yaşanabilir bir Bayraklı bırakmak amacıyla, ilçe genelinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Serdar Sandal, “Kültürden sanata, sosyal destekler ve sağlıktan spora, sosyal donatılardan kentsel dönüşüm ve planlamalara kadar her alanda var gücümüzle çalışıyoruz. Hangi mahallemizin neye ihtiyacı varsa imkanlarımız dahilinde orada oluyor, elimizden geleni yapıyoruz. Son olarak gezdiğimiz üç mahallemizdeki çalışmalarımızda sona geldik. Kısa sürede son rötuşları da yaparak yatırımları hizmete açacağız. Bayraklımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Battı çıktıda ışık göründü Battı çıktıda ışık göründü

Editör: Atakan Şen