Seferihisar Belediye Başkanı  İsmail Yetişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun makamında gerçekleşen görüşmede Yetişkin, CHP liderine son 6 ayda Seferihisar’da gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ankara ziyaretinde Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve beraberindeki heyet Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç, Özgür Özel , CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak , PM üyesi Bülent Tezcan ile birçok partili bir araya geldi. CHP’nin önde gelen kurmayları ile durum değerlendirmesi yapan Yetişkin Seferihisar’da gelişmeler hakkında kendilerini bilgilendirdi.

“Sosyal Belediyecilik anlayışı ile ekonomik krize karşı mücadele başlattık”

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Türkiye’nin öncelikli sorunu haline gelen yoksulluğa karşı sosyal belediyecilik anlayışı ile birçok önemi projeye imza attıklarını belirterek “Halkımızı ekonomik krizden sürdürülebilir yöntemlere korumak için tüm imkanlarımızı seferber ettik.  Üreticin aracısız satış yapabilmesi ve tüketicinin sağlıklı ve ucuz gıdaya ulaşabilmesi için üretici pazarları kurduk. Belediyemizin işlettiği Halk Market’te yerli üreticilerin ürünlerinin satış yapmalarını sağladık. Halk Kart sayesinde yoksul vatandaşların bir nebze rahat yaşamlarını sağlamak için çaba gösterdik” diye konuştu.

İnsansız yangın söndürme uçağı için çalışan öğrencilere Efes Selçuk Belediyesi'nden destek İnsansız yangın söndürme uçağı için çalışan öğrencilere Efes Selçuk Belediyesi'nden destek

Seferihisar Dayanışma Projesi Türkiye’ye örnek oldu!

Başkan Yetişkin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu ziyaretinde Seferihisar Dayanışma Projesi hakkında da bilgi vererek kira, elektrik, su, doğalgaz faturası, gıda, eğitim ve sağlık gideri desteği ile tüm ihtiyaç sahiplerini yardımseverlerle buluşturduklarını anlattı. Ekonomik krizin ve yoksulluğun giderek arttığı bu dönemde Seferihisar’da yoksul vatandaşımızın yanındayız diyen Yetişkin “ CHP’nin sosyal belediyecilik prensipleri ile bu projelerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

İon Kentler Birliği projesi hayata geçiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “İon Kentler Birliği” projesi ile “Türkiye İkinci Yüzyıla Hazır mı”  başlığı ile gerçekleştirilen söyleşilerin amacını ve detaylarını anlatan Yetişkin özellikle ziyaretçilerin arttığı yaz döneminde yapılan çalışmaların amacına ulaştığını belirtti. KRT televizyonundan canlı olarak yayınlanan söyleşilerde tüm Türkiye’ye ulaştıklarının da altını çizen Yetişkin etkinliklerin Cumhuriyet Halk Partisi'nin “İkinci Yüzyıl” vizyonuna uygun bir şekilde gerçekleştirildiğini anlattı. 

Kaleiçi söyleşilerinin finalini ikinci yüzyılın müjdesini vererek yapacaklarını da sözlerine ekleyen Yetişkin "Bu özel günde çok önem verdiğimiz ve bölgeye yeni bir turizm bakışı kazandıracağımız  İon Kentler Projesi'nin de lansmanını yapacağız. Yunanistan'ın da dahil olduğu bu proje ile iki ülke arasındaki dostluk ilişkilerinin de gelişmesini hedefliyoruz" dedi. Yetişkin  Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu  lansmana davet ederken günün anısına kültürel motiflerle bezenmiş özel tasarım bir vazoyu da Kılıçdaroğlu'na hediye etti.

Editör: Atakan Şen