Bu kapsamda 23 Nisan Pazar günü (yarın) Bayraklı sahilinde saat 13.00’da başlayacak etkinliklerde DJ performansları, Hacivat- Karagöz gösterileri, spor etkinlikleri, turnuvalar, jonglör şovları, sihirbaz gösterileri ve sürpriz programlar çocuklara eğlence dolu anlar yaşatacak.

ÇOCUKLARA ÖZEL RENKLİ ETKİNLİKLER

Başkan Kırgöz, Yarıyıl Tatilinde Çocukları Unutmadı Başkan Kırgöz, Yarıyıl Tatilinde Çocukları Unutmadı

Kültürel ve sportif etkinliklerle 23 Nisan şenliklerinde binlerce çocuğu buluşturan Bayraklı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının finalini Bayraklı sahilindeki renkli etkinliklerle taçlandıracak. 7’den 70’e tüm ilçe sakinlerinin davet edildiği etkinlikler renkli görüntülere sahne olacak. Kutlama programı kapsamda halk oyunları, jimnastik, bale, jonglör, sihirbaz ve çeşitli sahne gösterileri ile koro dinletileri çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak. Sportif etkinliklerde ise halat çekme, çuval, penaltı ve basketbol atışları ile survivor yarışları düzenlenecek. Ayrıca soğuk heykeller, çizgi film kahramanlarından oluşan maskotlar çocuklarla buluşacak. İkramlıklar dağıtılacak. Etkinliklerin finalinde  Şef Uğur Sayın Batur’un yönetiminde Bayraklı Belediyesi Çocuk Korosu konser verecek.

PAZAR GÜNÜ BAYRAKLI SAHİLİNDE BULUŞALIM

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “23 Nisan coşkusunu hafta boyunca ilçemizin sokaklarında yaşadık. Çocuklarımızın heyecanına, mutluluğuna ortak olduk. Şimdi daha büyük bir programla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımızı taçlandıracağız. Bu kapsamda tüm çocuklarımızı ve ailelerini 23 Nisan Pazar günü Bayraklı sahiline bekliyoruz” dedi.

Editör: Atakan Şen