Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından Çeşme’deki otellere ve evlere yerleştirilen depremzedelerin beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılayan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Alaçatı Ek Hizmet Binası’nda Yardım Depolama Merkezi oluşturdu. Bir bölümü ise afetzedelerin ihtiyaçları için butik olarak hizmet vermeye başladı.

Mehmet Kasapoğlu'ndan yeni yıl  mesajı ve 2023 değerlendirmesi Mehmet Kasapoğlu'ndan yeni yıl mesajı ve 2023 değerlendirmesi

Depremzedelerin temel tüm ihtiyaçları karşılanırken, çamaşır yıkama ihtiyacını giderebilmek amacıyla hızla harekete geçen Oran Dalyan ve Alaçatı’da Çamaşırhane’yi hizmete geçirdi. Deterjan ve yumuşatıcı temin edilerek, vatandaşların burada kendi çamaşırlarını yıkayabileceğinin altını çizen Oran, “İlçemize gelen vatandaşlarımızın kendilerini evlerinde hissetmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Dalyan’daki Çamaşırhanede çamaşırlarını yıkayabilecekler. Tüm ihtiyaçlarını karşılamak için Çeşme ailemle birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Atakan Şen