İzmir Süper Amatör Ligi’ne şampiyon olarak giriş yapan Ataşehir 1881’in futbolcularına ilgi ve talep artmaya başladı. Son olarak, sol stoper Arda Buharalıoğlu’nu,  Galatasaray Futbol Kulübüne gönderen Ataşehir 1881 de yüzler gülüyor. Şampiyonluk yolunda İzmir por kamuoyunda dikkatleri üzerine çeken Buharalıoğlu, Galatasaray’da resmî davet alarak kulüple antrenmanlara başladı.

Egeli yüzücüler Samsun’dan  2 altın, 4 gümüş madalya ile döndü Egeli yüzücüler Samsun’dan 2 altın, 4 gümüş madalya ile döndü

Galatasaray  Metin Oktay Tesisleri’nden İzmir’e mesaj gönderen genç futbolcu Arda Buharalıoğlu, ‘’Benim için büyük onur ve gurur oldu. Ataşehir 1881’den rüya takım Galatasaray’a gitmek, her futbolcunun hayalidir.  Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Futbol benim hayatımda var. Hırsım ve azmimi bu yönde değerlendiriyorum. Şuanda Metin Oktay Tesisleri’nde hocalarımın takibinde antremanıma devam ediyorum. Ben elimden geldiği kadar mücadelemi sürdürüp,  bana verilen ilgiye cevap vereceğim.  Öncelikle Ataşehir 1881 Spor Kulüp Başkanımız Ahmet Tok’a yürekten teşekkür ediyorum.  Şahsıma sonuna kadar destek çıktı. Hayallerime ve hırsıma ortak oldu.  Ataşehir 1881’in  bu anlamda, İzmir futboluna iyi bir ivme kazandırdı. İnşallah takım arkadaşlarımdan Atilla, Salih, Mert ve Umut da iyi bir çıkış yakalayacaklardır. Hocalarımdan Üzeyir Işık’a, Muhammed Arslan’a, Alican Akdeniz’e  ve İmam Aydemir’e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Başkan Tok: ‘’Sonuna kadar hak ediyor’’

Arda Buharalıoğlu’nun kendilerini gururlandığını ifade eden Ataşehir 1881 Spor Kulübü Başkanı Ahmet Tok, ‘’Arda, hayalleri ve hedefleri olan bir oyuncumuz. Kendisi ile çok önemli bir bağımız var.  Çok karakterli onurlu bir kardeşim.  Zaten planlamalarımızın hepsine uyum gösterdi, kesinlikle tesadüf bir oyuncu değil. İnşallah profesyonel sözleşmeyi imzalayacaktır. Sonuna kadar hak ediyor. Bizler gençlerimize, kulüp menfaatleri değil oyuncu kariyerini destekleyen anlayışla ilerlemeye çalışıyoruz.  Bu misyonla gelecek hazırlıyoruz.’’ dedi.

Editör: Atakan Şen