İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde yıkılan binaların yerine inşa edilen 741 ev ve iş yerinin tapuları, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle depremzedelere verilecek. Bugün öğle saatlerinde İzmir'e havayolu ile gelerek Çiğli 2'nci Ana Jet Üstü'ne inecek olan Erdoğan, ilk olarak Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki camide Cuma Namazı kılması bekleniyor. Ardından depremde binaların yıkıldığı Bayraklı ilçesine geçecek Cumhurbaşkanı'nı Erdoğan, 596 konut ve 145 iş yeri sahiplerine tapularını teslim edecek.

Bayraklı'dan sonra, saat 16.00'da Menemenlilerle buluşacak olan Erdoğan, Menemen Meydanı'nda miting yapacak ve Alsancak Stadı ile birlikte 96 tesisin açılışını yapacak. Ardından Menemen Tarihi Taşhan'da engelliler ile buluşma gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programlarının ardından havayolu ile İzmir'de ayrılacak.

Akademisyen çift yaptıkları hem adliyeyi hem üniversite yönetimini bıktırdı! Akademisyen çift yaptıkları hem adliyeyi hem üniversite yönetimini bıktırdı!

Editör: Atakan Şen