EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Pınar Kılıç liderliğinde dernek üyesi mimar ve mühendislerin katıldığı teknik gezide İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Betül Sezgin de yer aldı BASİFED Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Telcioğlu ile Taner Telcioğlu’nun da ev sahipliği yaptığı gezide mimar ve mühendisler endüstriyel çelik yapılar hakkında son gelişmeleri masaya yatırdılar.

İzmir ve Alanya’nın işbirliği çifte heyecan yaşattı İzmir ve Alanya’nın işbirliği çifte heyecan yaşattı

Üyelerimiz iş birliği yapacak

EGİKAD olarak üyelerinin iş dünyası ile ilişkilerini geliştirmeyi de amaçladıklarını dile getiren EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Pınar Kılıç, ilk olarak gerçekleştirdikleri teknik gezilerini bundan sonra sürekli hale getireceklerini söyledi. İş hayatının sürekli yeniliklerle geliştiğini özellikle mühendislik uygulamalarının da her geçen gün daha da farklılaştığını ifade eden Kılıç, “Üyelerimizin gelişmeleri yakından takip etmesi için bu tür teknik gezilerimiz bundan sonra da devam edecek. Taykon Çelik Endüstriyel yapı sektöründe çelik uygulamaları ile Türkiye’de öne çıkan bir firma. Ürettiği ürünleri de dünyanın dört bir köşesine ihraç eden, ülkesine katma değer kazandıran bir şirket. Dernek üyelerimiz mühendis ve mimarlarla yaptığımız teknik gezi çok faydalı oldu. Çelik yapı sektöründe son gelişmeleri öğrenen üyelerimiz ile Taykon Çelik ile iş birliği yapabilecekler. Alanında başarılı bir firmayı yakından tanımak bizlere de yeni şeyler kattı. Bundan sonra da teknik gezilerimiz sürecek” dedi.

Ülkeye katma değer kazandırmanın mutluluğu 

Taykon Çelik Yöneticileri Ömer Telcioğlu ve Taner Telcioğlu, EGİKAD üyeleri ve İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin’i ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi. EGİKAD’ın ilk teknik gezisi için bizim tesisi seçmesinden onur duyduklarını belirten Ömer Telcioğlu, “Mimar ve mühendislerden oluşan heyet ile ekibimiz bir araya geldi. Son derece yararlı görüş alışverişinde bulundular. Kendilerini sektörümüz ile ilgili bilgilendirdik. Yeni mühendislik çözümlerini konuştuk. Üretim, montaj, kalite kontrol, pazarlama ve ihracat aşamaları ile ilgili olarak yeni yaklaşımlar hakkında bilgi verdik. Çok zor şartlar altında üretim yapıyoruz ancak yeni bir şeyler ortaya çıkarmak, güzel projeler içinde yer almak ve dünyanın önde gelen ülkelerine ihracat yaparak ülkemize katma değer kazandırmak bizleri her zaman mutlu ediyor” diye konuştu.

 

 

Editör: Atakan Şen