EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Kılıç, Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ile işbirliği yaparak EGİKAD üyelerinin iş İngilizcesini geliştirmeyi hedeflediklerini ve son derece başarılı bir şekilde projenin tamamlandığını belirtti.

Çevrimiçi ortamda yürütülen bu projenin EGİKAD üyeleri açısından son derece faydalı olduğunu ifade eden EGİKAD Başkanı Kılıç, “6 haftalık 3 etap halinde yürütülen bu çalışma sayesinde güzel bir sinerji yarattık. Toplamda 15 iş insanı bu kursu tamamlayarak sertifikalarını teslim aldılar” dedi.

Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Seda Beydeş ise Ege Üniversitesi topluma hizmet uygulamaları ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu olarak EGİKAD ile bu işbirliğini gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını ve gelecekte farklı projelerde EGİKAD ile tekrar çalışabileceklerini söyledi.

“İşgücü Piyasasında Yaratıcı Kadınlar projesi sürüyor”

Türk doğal taş sektörü İngiliz mimarlık ofislerini radarına aldı Türk doğal taş sektörü İngiliz mimarlık ofislerini radarına aldı

Öte yandan İzmir Valiliği koordinasyonunda yürütülen “İş Gücü Piyasasında Yaratıcı Kadınlar Projesi’nin sürdüğünü söyleyen EGİKAD Başkanı Kılıç, “Üç yurt içi, üç yurt dışı ortaklığı ile yürütülen bu projenin ortaklardan biri de EGİKAD. İş gücü piyasasında kadın emeğinin güçlendirilmesi konusunda uluslararası işbirliğini güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Editör: Atakan Şen