Egeli yüzücüler Samsun’dan  2 altın, 4 gümüş madalya ile döndü Egeli yüzücüler Samsun’dan 2 altın, 4 gümüş madalya ile döndü

AK Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı  Alpay Özalan, İzmir Süper Amatör Lig Temsilcisi Ataşehir 1881’e destek vermek için Çiğli’ye geldi. Geçen hafta kulübün tüm malzemelerin bulunduğu deponun hırsızlar tarafından soyulması üzerine antreman malzemesi sıkıntısı çeken kulübe, eski mili futbolcu Özalan, destek sözü verdi. TBMM İdari Amiri de olan Alpay Özalan,spora her alanda destek verdiklerini hatırlarak, ‘’Gençlik Spor İl Müdürüüğümüz İzmir’de her alanda faaliyet gösteren spor klüplerimize yardımcı oluyor. Malzeme desteği konusunda da burada yetişecek olan geleceğin büyük sporcuları için destek olacağız. Ataşehir 1881’i sahipsiz bırakmayacağız.’’ Ifadelerini kullandı.

Eski Milii futbolcu ve Milletvekili Alpay Özalan’a teşekkür eden Ahmet Tok, ‘’Ataşehir 1881 Spor Kulübü olarak, spor camiasında yerimizi sağlamlaştırmak ve başarılarımızı sürdürmek adına önemli adımlar atmaktayız. Son dönemde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla kulübümüzün geleceğine ışık tutacak adımlar atmış bulunmaktayız. Yetiştirdiğimiz genç yetenekleri, kulübümüzün geleceği için önemli birer değer olarak görüyor ve başarılı sporcuları yetiştirmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Editör: Atakan Şen