Küçük Çiğli Mahallesi’nde esnaflık yapan çiçekçi Murat Eren, sosyal medya hesabından 8700 Sokak’taki çalışmaların 40 günde neden bitmediğine dair, Mahalle Muhtarı Ebru Kayacıoğlu’na sosyal medyadan sordu. Bunun üzerine iddiaya göre Muhtar Kayacıoğlu, başka bir Muhtar aracılığı ile esnaf Eren’den yaptığı yorumu kaldırmasını istedi. Bunun üzerine sosyal medyada kavga başladı. 

esnaf

Vatandaşın sorusuna makara ile cevap veren muhtar gördünüz mü?

Çiçekçi Murat Eren sosyal medyada Muhtar Ebru Kayacıoğlu’na şunları söyledi; ‘’Yaptığın paylaşımı Evka 6 muhtarına beni arattırarak, ‘Kalp hastasıyım, yorumu kaldırsın’ deyip, beni engellemeden, cesurca yapsaydın, gereken cevabı ve hizmetinle övündüğün mahallenin tüm köstebek çukurlarının ve zikzak çizilerek ve kambur yapılan eğik yerlerin fotoları ile işinin hizmet olmadığını, şov olduğunu tüm takipçilerin görecekti. Hedefi ve niyeti hizmet olmayanın işi makara olur. 8700 sokak oturanı olarak, ‘200 metrelik sokak, 40 günde niye bitmedi.’ diye sorduk. Küçük Çiğli Mahalle Muhtarı Ebru Kayacıoğlu’na. O da belediyenin avukatlığına soyundu. Siz vatandaşın sorusuna makara ile cevap veren muhtar gördünüz mü? Görmediyseniz, görün! Küçük Çiğli Mahalle Muhtarı Ebru Kayacıoğlu, biz çiçekte satarız mahallemizin, ilçemizin sorunlarını da takip ederiz. Ama kimseye yalakalık yapmayız. Menfaat için şirin gözükmeyiz. Bizim fikrimiz neyse zikrimizde odur. Kendinizle karıştırmayın. Sen kimsin ki seninle uğraşıyım maaşını bizim vergilerimizle alan bir muhtarsın...’’

muhtar

Muhtar’dan esnafa hodri meydan!

Buca Belediye Başkanı Kılıç'ın bacakları kırıldı Buca Belediye Başkanı Kılıç'ın bacakları kırıldı

Muhtar Ebru Kayacıoğlu sosyal medyada, ‘’Benle uğraşmayı bırakta çiçeğini böceğini sat, arabanı süsle işine bak. Protestomu ediyorsun, grev mi ediyorsun buyur hodri medyan’’ dedi.

Esnaf geri adım attı!

Öte yandan, esnaf Murat Eren’in bir süre sonra yaptığı paylaşımları, sosyal medya hesabından kaldırdığı görüldü.

Editör: Atakan Şen