Şımarık CHP, esnafın başkanıyla dalga geçti!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sahadaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şoför esnafının temsilcileriyle buluşan Kaya'nın gündeminde, hükümetin esnafa sağladığı kolaylıklar ve son ÖTV düzenlemesi vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın esnafa müjde verdiğini hatırlatan Kaya, "Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, otobüs, çekici ya da kamyonunu yenilemek isteyen esnaflarımızdan ÖTV alınmayacak. Esnafımız istedi, biz yaptık. Biz her kesimin olduğu gibi, esnafın sesine de kulak veriyoruz. Esnafı yok sayanlar ise ortada. CHP, esnafı yok sayıyor" şeklinde konuştu.

oda ziyaretleri (3)

ŞOFÖR ESNAFINDAN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR

Programlarına İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyareti ile başlayan Kaya'ya burada AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayları Şebnem Bursalı, Ömür Şanlı ve Sait Başdaş da eşlik etti. Oda Başkanı Celil Anık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından coşku ile karşılanan AK Partili adaylara, şoförlerden teşekkür geldi. Son ÖTV düzenlemesinden memnuniyetlerini ifade eden şoförler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerine büyük bir müjde verdiğinin altını çizdiler. Esnafın taleplerini yerine getirmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Kaya, "Pandemi döneminde esnaf sanatkarları koruyucu tedbirler aldık. Hibe ve desteklerle, düşük faizli kredi imkanlarıyla esnafımızın yanında olduk. Cumhurbaşkanımız esnafımızın derdiyle dertlenen bir lider. ÖTV düzenlemesi hepinize hayırlı olsun" dedi.

CHP’NİN NE ESNAF NE İZMİR DİYE BİR DERDİ YOK!

Kaya'nın ikinci durağı, İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası oldu. Başkan Mehmet Kayışdikici, yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir esnaf grubu tarafından karşılanan Kaya'dan önemli mesajlar geldi. CHP'nin esnaf diye bir derdi olmadığını belirten Kaya, "CHP'nin esnaf diye bir derdi yok. İşte gördünüz, İzmir'de esnaf camiasının temsilcisi olan Sayın Zekeriya Mutlu'ya ne yaptılar. Söz verdiler, aday yapacağız dediler ve görevinden istifa ettirdiler. Listeler açıklandı, Sayın Mutlu buhar olup uçmuş. Adeta kullanıp çöpe attılar. Bu yapılan her şeyden önce esnafa ayıptır. Listelerinde hiçbir esnafa yer vermediler. CHP, esnafın başkanıyla da dalga geçti. Kendi hazmediyor mu bilmem, ama esnaf arkadaşlarının bunu kabul edemediğini hep beraber görüyoruz. Biz zaten Atatürkçü olarak bildiğimiz Sayın Mutlu’nun HDP’nin yörüngesine giren CHP’de yer bulamayacağını biliyorduk. Bunlar esnafı ciddiye almıyorlar, itibar göstermiyorlar. Bunu her işlerinde görebiliyoruz" ifadesinde bulundu.

oda ziyaretleri (2) 

25 YILDA BİR TANE ALTERNATİF YOL AÇAMADILAR, İZMİR'İN ULAŞIM MASTER PLANI YOK!

Minibüsçü esnafının güzergâh sorunlarından, durak problemlerinden ve trafikten şikâyet etmesi üzerine de konuşan Kaya, "25 yıldır İzmir'i yönetiyorlar, bir tane alternatif yol açmış değiller. İzmir'in Ulaşım Master Planı yok, hazırlayamadılar. Ukome'de gündem hazırlama yetkisi Büyükşehir Belediyesi'nde. Sizin sorunlarınızı gündeme dahi getirmiyorlar. Dertleri iş yapmak değil, hiçbir zaman da olmadı. İzmir'i CHP şımarıklığından kurtarmamız lazım. Yoksa bu sorunlar büyüyerek devam eder. Biz her türlü probleminizde yanınızdayız. Varsın onlar esnafı hiçe saysınlar, biz sizin yanınızdayız" dedi. 

Valilikte Balçova zirvesi Valilikte Balçova zirvesi

KAMYONCULARLA BULUŞTU, GIDA ÇARŞISI'NDA ESNAF ZİYARETLERİ YAPTI

Esnaf camiasının temsilcileriyle buluşmaya İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek devam eden Kaya, Başkan Yıldırım Kaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Esnafın her zaman haktan yana olduğunu, bulunduğu mahallenin ve sokağın vicdanını temsil ettiğini vurgulayan Kaya, yeni dönemde de esnaflara olan desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti. Kaya, programına İzmir Gıda Çarşısı'nda esnaf ziyaretleri yaparak devam etti.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal