A Plus hizmet kalitesiyle bölgenin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan EÜTF Hastanesinde,  Merkezi Çamaşırhane, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemil Gürgün, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Özgür Çoğulu, akademisyenler ve çalışanlar katıldı.

Törende konuşan EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, EÜTF Hastanesinde hizmet veren çamaşırhanenin son teknoloji cihazlarla modernize edilerek hizmet kalitesinin artırıldığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Budak, “Tıp Fakültesi Hastanemiz, her yönüyle Ege Bölgesinin en önemli ve en büyük sağlık kuruluşlarından biri durumunda. Üniversite olarak, her zaman uluslararası standartlara uygun, kaliteli ve etkin bir sağlık hizmeti sunmak, sağlıkta kalite standartlarına uygun hizmet verebilmek için büyük bir gayretle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu amaçla, etkin olan hizmet ağlarını genişletip, fiziksel alt yapımızı da güçlendirerek, uluslararası kalite standartlarında daha iyi hizmet verebilmek için; yenileme ve düzenleme çalışmalarını son derece önemsiyoruz” diye konuştu.

“Sağlıkta Kalite Standartlarına katkı sağlayacak”

Pınar’dan yılbaşı sofralarına özel lezzetli hindi Pınar’dan yılbaşı sofralarına özel lezzetli hindi

Ege Üniversitesine yakışır bir çamaşırhanenin hizmet vereceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Budak, “On beş yıl gibi uzun bir süredir Tıp Fakültemize hizmet veren çamaşırhanenin, fiziksel koşullarını iyileştirerek, tamamen yeniledik. Yeni Çamaşırhanede buharlı sistem devre dışı bırakılıp doğalgaz kullanımına geçildi. Tesis son teknoloji makinalarla donatılarak, kalite standartlarımız gereği hijyen ve temizlik şartlarından ödün vermeden, enerjiden, zamandan ve işgücünden tasarruf edebilen bir yapıya kavuşturuldu. Kısacası, tesiste modern çağın gereklerinin karşılanmasıyla birlikte hızlı, kaliteli, hijyenik ve ekonomik bir hizmet sunularak, hastanemizin sağlıkta kalite standartlarına önemli katkılar sağlanacak.  Hastanemize, üniversitemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Editör: Atakan Şen