Üniversiteye başlayan öğrenciler için verilecek kartile her ay maddi destek sağlanacak. Öğrencilerin il dışındaki eğitim görecekleri üniversiteye gidişlerinde de ilk uçak biletleri belediyenin hediyesi olacak.

Eğitimin Adı Menderes

İlçe merkezine ziraat meslek yüksekokulu, Tekeli Mahallesi’ne gıda tarım ve hayvancılık meslek yüksekokulu ve sahil bölgesine turzim otelcilik meslek yüksekokulu ile su ürünleri meslek yüksekokulu kazandırılıması adına Yüksköğretim Kurulu iletişim halinde olacak. Akademi merkezi kurularak LGS ve YKS’ye hazırlık kursları, robotik kodlama, satranç, resim, müzik, yetişkinlere okumu-yazma, bilgisayar, yabancı dil v.b kurslar açılacak.

Menderes Yuvam

Menderes Belediyesi bünyesinde özellikle çalışan anneler için bölgeler belirlenerek kreşler hayata geçirilecek. Kreşlerde öncelik çalışan annelerin olacak.

‘’Eğitim önceliğimiz olacak’’

Eğitim projeleri ile Menderes’te dikkat çekeceklerini kaydeden CHP Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, ‘’ Menderes’imizin geleceğine katkı sunacak projelerimiz ile hazırız. Eğitim alanında planladığımız projelerimizle de öğrencilerimizin kreş yaşantısından üniversite yaşantısında kadar yanlarında yer alacağız. Önceliğimiz eğitim olacak. Atacağımız adımlarla eğitimin kalitesini Menderes’imizde artıracağız.’’ dedi.

Saygılı’dan ‘Yüzleşin’ çıkışı Saygılı’dan ‘Yüzleşin’ çıkışı

Editör: Atakan Şen