Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde TÜGVA tarafından gerçekleştirilen "O"nların Perspektifinden Türkiye Yüzyılı" programı Denizli'de de gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlik dâhilinde TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, gençlerin sorularını yanıtladı.

TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci; "Bu ülkenin mutlak sahibi siz gençlersiniz”

"Buyur bi de burdan bak!" sloganlı programda konuşmacı Başkan Beşinci, yaptıkları çalışmalar ile insanların kalplerine dokunduklarını ve bu tarz çalışmalara devam edeceklerini belirtti. TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, “ Bu dünyanın bir de ayrı bir tarafı var. Bu yüzden farklı bir perspektif diyoruz. Ben bu açıdan bakarak bütün genç arkadaşlarımı sivil toplum çalışmalarına davet ediyorum. Biz sizinle ‘Türkiye Gençlik Vakfı’ olarak yol yürümek isteriz. Bu bizimle bitmiyor, Kızılay, AFAD ve daha nice yararlı oluşumlardan neyi tercih ediyorsanız, yeter ki bu ülke topraklarında, bu vatan topraklarında hep beraber destek sağlamaya çalışmamız lazım. Vatan sadece sınırda korunmaz. Bu mücadele içerisinde siz gençlerinde yer almasını istiyoruz. İyiliğin kazanması ve iyiliğin daha çok var olması gerekiyor. Bu ülkenin mutlak sahibi siz gençlersiniz” diyerek konuşmasına devam etti.

102 yıllık acı 102 yıllık acı

"Gençliğin enerjisi neredeyse, biz oradayız!"

Gençlerin her alanda kendini geliştirmesine imkan sağlayan TÜGVA, gençlerin spor alanında da gelişimine katkıda bulunacak program organize etti. Perspektif programı akabinde gerçekleştirilen "Denizli Yeni Nesil Spor Kulübü Şenlikleri" yapıldı. Ortaokul ve lise düzeyinde öğrencilerin yer aldığı spor turnuvaları organize edildi. "Gençliğin enerjisi neredeyse, biz oradayız!" sözleriyle programa katılan Başkan Beşinci, turnuvanın sonunda öğrencileri başarı belgesi ile ödüllendirdi. Yeni Nesil Gençlik deneyimlerini paylaşmaya ve yaşatmaya gönül vermiş yüzlerce genç ile buluşan Gençliğin Ağabeyi İbrahim Beşinci, her yaştan gençlerle bir araya gelerek Denizli'de coşkulu bir gün geçirdi. 

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal