Süper Lig'in 11. haftasında zirve yarışındaki Alanyaspor sahasında alt sıralardan kurtulmak isteyen Göztepe'yi konuk etti. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan maçta Mete Kalkavan düdük çaldı. Gol düellosuna sahne olan karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

göztepe 2-1

Ev sahibi ekip 3. dakikada 1-0 öne geçti. Efecan'ın pasında Davidson, Alanyaspor'un golünü kaydeden isim oldu. İlk 45 dakikada başka gol olmadı.Göztepe'de 46. dakikada oyuna Laurency dahil oldu ve maçın seyrini değiştirdi. 62. dakikada önce Tijanic'in golünü hazırladı, 78'de ise takımını öne geçirdi.

Son dakikalarda rakip kaleyi ablukaya alan Alanyaspor, İrfan Can'ı geçemezken 89'da Milunovic duran topta skoru 2-2'ye getirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca iki takım da 1 puana razı oldu. Göztepe haftayı 9 puanla kapatırken Alanyaspor ise yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı ve puanını da 21'e yükseltti. 

Ege Üniversitesi, Sualtı Ragbisi sporuna her yaştan yetenek kazandırıyor Ege Üniversitesi, Sualtı Ragbisi sporuna her yaştan yetenek kazandırıyor
  • göztepe-1

Alanyaspor gelecek hafta Rizespor deplasmanına gidecek. Göztepe ise evinde Konyaspor'u konuk edecek.

Editör: Alper ÜNALAN