AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarının startını Göztepe'de verdi. 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde tekrardan İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı olan Kaya, Göztepe Taraftar Grubu'nun daveti üzerine gittiği semtte büyük bir coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, hazırladıkları pankartlar, atkılar ve meşalelerle, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu önünü adeta bir karnaval havasına çevirdiler. Taraftarların hazırladıkları pankartlarda, "Göztepe'nin evladı Mahmut Atilla Kaya", "Herkes unutur, Göz Göz unutmaz!", "Bize sahip çıkana, biz de sahip çıkarız!", Hep yanımızdaydın, her zaman yanındayız!", "Göztepe'nin Vekili Mahmut Atilla Kaya" ibarelerine yer verdikleri görüldü. Kaya'ya programında AK Parti İzmir Milletvekili adayı Sait Başdaş da eşlik etti. 

GÖZTEPE TARAFTARINDAN VEFA AÇIKLAMASI

Göztepe taraftarının kendisine destek veren, takıma sahip çıkan birini asla unutmayacağını belirten Göztepe Taraftar Grubu Tribün Lideri Mehmet Doğrusöz, "İzmir'de 21 belediyeye dilekçe yazdık, deplasmanlar için otobüs istedik, Göztepe'ye sahip çıkın dedik, hiçbiri oralı olmadı. Mahmut Atilla Kaya, ne zaman aradıysak, takımımız için bir talepte bulunduysak yerine getirdi. Her şey Göztepe için. Bizi unutmayanı biz de unutmayız. Tribünde omuz omuza olduğumuz, deplasmanlarda yanımızda olan bir insan. Kendisini seviyoruz ve hem Göztepe'nin bir taraftarı olduğu için, hem de takımımıza hep destek verdiği için yanındayız" şeklinde konuştu. Kaya'yı bir vekilden ziyade bir ağabey olarak gördüklerini belirten Göztepe Taraftar Grubu Liderlerinden Bahadır Özer ise, "Göztepe taraftarı vefalıdır. Kendisine destek vereni asla unutmaz. Herkes unutur ama Göz Göz unutmaz. Göztepe camiası için vekil değil bir abi. Ne zaman telefon açsak, gece demeden gündüz demeden yanımızda. Biz onun her adımında yanındayız" ifadesinde bulundu. 

IMG_8001 IMG_8002 IMG_8003

KAYA: İZMİRLİYİM, GÖZTEPELİYİM. TAKIMIMIZIN, CAMİAMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ! 

Taraftarlara destekleri için teşekkür eden Kaya ise, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Göztepe'nin yanında olacağını ifade etti. Göztepe'nin bir taraftarı olarak kulübün ve camianın taleplerini yerine getirme noktasında canla başla çalışmaya devam edeceğini belirten Kaya, "Ben İzmirliyim, Göztepeliyim. Şanlı Şerefli Göztepe taraftarının bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Biz takımımızın her zaman yanındayız. Bugüne kadar verdiğimiz mücadeleler ortada. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nu davalar açarak engellemeye kalktılar, istemediler, yaptırmayız dediler ama biz yaptık. İşte eser burada, Göztepemiz için yükseldi. Torbalı'daki tesisler için tahsis ettirdiğimiz araziyi geri aldılar, içine buğday ekip poz verdiler. Yine engellediler, şimdi taraftarın tepkisiyle geri adım atmış gibi görünüyorlar ama yine yaptırmazlar. Onu da biz çözeriz, kimse merak etmesin. Söz konusu İzmir olunca, söz konusu Göztepemiz olunca geri kalan her şey teferruattır" dedi. 

Ekrem Başaran: “27 mayıs darbesinin esintilerini bugün de görüyoruz ” Ekrem Başaran: “27 mayıs darbesinin esintilerini bugün de görüyoruz ”

KASAPOĞLU'NUN ADAYLIĞI İZMİR SPORUNU GÜÇLENDİRECEK 

İnciraltı'ndaki planlama çalışmalarının neticesinde, burada da Göztepe ve diğer İzmir kulüpleri için spor alanları, tesis imkanları doğacağını hatırlatan Kaya, yeni dönemin de İzmir sporu için bambaşka olacağını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun İzmir'den adaylığının da bu noktada büyük bir şans olduğunu vurgulayan Kaya, "İzmir'de spora verdiğimiz destekler yeni dönemde de artarak devam edecek. İnciraltı planlaması neticesinde, orada spor kulüplerimiz için yerler ayrılıyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu İzmir'den, bölgemizden milletvekili adayı. Spora verdiği destekler, bu konudaki mücadeleleri ortada. Elimiz çok güçlü. İzmir sporu altın çağını yaşayacak. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz" ifadesinde bulundu.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal