Gündoğan’da AK Parti coşkusu

Başkan Saygılı’dan AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümü mesajı Başkan Saygılı’dan AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümü mesajı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayları, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kent genelinde; mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Adayları bir yandan da miting coşkusuyla rekora ilerliyor. Son olarak Altıeylül İlçesi Gündoğan Mahallesi’nde coşkulu bir miting gerçekleştiren Milletvekili Adayları, mahalleliler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

‘BALIKESİR EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEK’
Kol kola meşaleler arasında gerçekleştirilen karşılama sonrasında alanı dolduran vatandaşlara seslenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir her mahallesinde aynı heyecanı yaşadıkları, aynı samimi ilgiyi gördüklerini söyledi. “Altıeylül bugün çok güzel, 14 Mayıs’a hazır” diyen Yücel Yılmaz, “Gündoğan, 2019 yerel seçimlerinde bize çok büyük bir destek verdi. İl genelinde en güçlü desteği aldığımız yerlerden biri. Bugün ise 14 Mayıs seçimleri için sizlerle birlikte tarih yazmaya geldik” dedi. 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için kritik bir dönemeç olduğunu belirten Yücel Yılmaz, “Birileri kazanmak için Öcalan’ı bırakacağız diyor. PKK ile işbirliği yapanları serbest bırakacağız diyor. Bunları da normal kabul ediyorlar. Kuvayı Milliye Şehri buna dur diyecek. İnanıyoruz ki Balıkesir, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türkiye Yüzyılına en güçlü desteği verecek. Biz güçlü kadrolarımızla hazırız. Milletvekillerimizin hepsi gece gündüz bu şehir için, güçlü Türkiye için çalışıyor. Biz kazanacağımızdan eminiz ancak şuna ihtiyacımız var; güçlü bir kazanma. İstiyoruz ki Balıkesir’den en çok milletvekilini çıkaralım” dedi.

‘HEPİMİZ BU ŞEHRİN EVLADIYIZ’
AK Parti’nin Balıkesir Milletvekili adaylarının hepsinin bu şehrin bir evladı olduğunu vurgulayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mutlu Aydemir, “Bugün, Cumhurbaşkanımızın 20 yıldır hedef gösterdiği, ‘Hedef 2023’ dediği güne az kaldı. Biz 14 Mayıs’ta bu memleketin gücünü tüm dünyaya göstermeye hazır mıyız? Allah’ın izniyle oylarımızla, dualarımızla bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duracağız. Her zaman bizlerle birlikte oldunuz, Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki yürüyüşümüz asla durdurulamayacak. 9 milletvekili adayımız var. Yerli ve milli, hepsi Balıkesir’in ekmeğini yemiş, suyunu içmiş, memleket sevdalısı insanlar. Bizler, Allah’ın izniyle 14 Mayıs gecesi zaferimizi kutlayacağız” açıklamasında bulundu.

‘MİLLETİMİZ BU İŞ TAMAM DİYOR’
Türkiye tarihinin en önemli seçimlerden birinin arefesinde olduklarını söyleyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, “Biz ne zaman seçim yapsak ne zaman Gündoğan’da toplansak milletimizin ilgisinden son derece memnun kalıyoruz. İyi ki varsınız. 14 Mayıs’ta Türkiye, geleceğine dair önemli bir karar verecek. Biz bu şehrin her noktasında gidiyor, milletimizle birlikte oluyoruz. Milletimiz diyor ki ‘bu iş tamam’, Altıeylül diyor ki ‘bu iş tamam’, Gündoğan diyor ki ‘Recep Tayyip Erdoğan.’ Amerika’nın The Economist dergisi diyor ki; “Recep Tayyip Erdoğan gitmeli”. Kardeşim, sana ne. Hani siz demokratik ülkelerdiniz. Hani siz ileri demokrasiyi savunuyordunuz. Benim milletim kendi kaderini belirlemek için seçime gidiyor sana ne oluyor. Bu millet 14 Mayıs’ta kimin gideceğini size gösterecek Allah’ın izniyle” dedi.

‘14 MAYIS’TA YİNE SAĞDUYU GALİP GELECEK’
AK Parti’nin 14 Mayıs’ta tüm Türkiye’de sandıklara mührünü vuracağını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Adayı Belgin Uygur, “Gündoğanlı hemşehrilerim, bizim kalbimizdeki yeriniz müstesna. Bundan 22 yıl önce Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik. Yeter; söz de, karar da milletin dedik ve 21 yıl boyunca sizin desteğinizle Türkiye tarihinin en büyük demokrasi ve kalkınma hamlesini gerçekleştirdik. Yine sizin destek ve teveccühünüzle temel hak ve özgürlükler anlamında Türkiye tarihinin en büyük rekorlarını hayata geçirdik. Bütün kritik dönemeçlerde, bütün seçimlerde, milletimiz hep sağduyusunu gösterdi ve bizden desteğini esirgemedi. Türkiye tarihinin en önemli seçiminin arefesindeyiz. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta milletimizin sağduyusu galip gelecek ve Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye Yüzyılını inşa edeceğiz. Doğru adımlarla, doğru adamla durmak yok yola devam” dedi.

Gündoğan Mahallesi’nin yoğun ilgi gösterdiği mitinge, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Kaplan ve AK Parti Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Süreyya Septel katıldı.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal