Altay Haberleri

altay haberleri ve güncel altay gelişmeleri, altay ile ilgili tüm video, altay fotoğrafları ve altay haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Spor

Son dönemlerde sıklıkla karşılaştığımız spor müsabakalarında çıkan arbedelerin bir yenisi de; bu gece Göztepe-Altay derbisinde, spor etiğine yakışmayan olaylar ile...

Spor

Karşıyaka Belediyesi ve Ceylan Sportif iş birliği ile Karşıyaka Belediyesi Hasan Türker Sahası'nda Winter Cup Karşıyaka U12 Futbol Turnuvası gerçekleştirildi.

Spor

İzmir ekibi Altay, Süper Lig'in 13. haftasında, sahasında Adana Demirspora'a 3-1 mağlup olurken altı maçta sadece bir puan aldı.

Spor

Altay, Süper Lig'de milli maç arasında yaptığı izinden sonra evinde oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını devam ettirdi.

Spor

Altay'da aralıksız 11 sezon forma terleten, önceki dönemlerde teknik direktör olarak çalışan Zafer Bilgetay, altyapı teknik sorumluluğuna getirildi.

Spor

Evinde Demir Grup Sivasspor'u misafir eden Altay, 1-0 geriye düştüğü maçta, Bamba'nın golüyle maçtan bir puanla ayrıldı.

Spor

İzmir ekibi Altay, D. G. Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve karşılaşma saatini beklemeye başladı.

Spor

Süper Lig'de üst üste 2 mağlubiyet alan Altay, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda karşılaşacağı Belediye Derincespor maçı hazırlıklarını tamamladı.