Eğitim Haberleri

Eğitim haberleri ve güncel Eğitim gelişmeleri, Eğitim ile ilgili tüm video, Eğitim fotoğrafları ve Eğitim haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Eğitim

Bergama’da tarihi değerler ve kültürel miras okul okul gezilerek anlatılıyor. Başkan Koştu; “Projeye başlarken hedefimiz 15 bin öğrenciye ulaşmaktı. Adım...

Yerel Yönetimler

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilerin başvuru ücretlerini bu yıl da karşılama kararı...

Ekonomi

“Önce İnsan” diyen Ege Maden İhracatçıları Birliği, doğal taş sektöründe iş kazalarının önüne geçmek için VR gözlüklerle eğitim verecek.

Eğitim

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, velilere yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Yerel Yönetimler

Bayraklı Belediyesi, eğitim için İzmir’e gelerek gerek barınma gerekse ev eşyası sıkıntısı çeken öğrencilere desteklerini sürdürüyor.

İzmir

Halk Eğitim Merkezi ve Buca Engelliler Derneği iş birliğiyle projelendilen EKPSS hazırlık kurslarından İzmir'de ikamet eden engelli vatandaşlar yararlanabilecek

İzmir

Çiğli Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, ilçede ihalesi yapılmış ve inşaatı devam eden okulları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 

İzmir

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği "Çocuk İstismarı ve Çocuk Hakları" eğitiminde Avukat Nilay Geylanlı Yorgancıoğlu velilere bilgi verdi.

Yerel Yönetimler

Bayraklı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, ilçede görev yapan bine yakın öğretmenle kutlama yemeğinde buluştu.

İzmir

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ile Antrenörlük Eğitimi lisans programları, SPORAK tarafından iki yıl süresince akredite edildi.

Eğitim

Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar, gerçeğe en yakın deneyimi yaşatacak laboratuvarın çağa ayak uyduran diş hekimlerinin yetişmesine katkı sağlayacağını söyledi.