Foça Belediyesi Haberleri

Foça Belediyesi haberleri ve güncel Foça Belediyesi gelişmeleri, Foça Belediyesi ile ilgili tüm video, Foça Belediyesi fotoğrafları ve Foça Belediyesi haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Kültür-Sanat

İZMİR'in turistik İlçesi Foça'da, Foça Film Platformu’nun gönüllülerinin yardım ile çocuklar ilk defa DSLR kamera ile fotoğraf çektiler.

Yerel Yönetimler

İzmir’in Foça İlçesi’nde kaymakamlık; şehit yakınları, gaziler ve ailelerini iftar yemeğinde ağırladı. Yemeğe ilçe protokolü de katıldı.

Güncel

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü İzmir’in Foça İlçesi’nde tören ve etkinliklerle kutlandı. Şehitler...

Yerel Yönetimler

Foça Belediyesi tarafından çocuklar için eğitici ve eğlenceli Uzay Küresi etkinliği gerçekleştirildi.

Güncel

Foça protokol üyeleri, deprem afetinin yaşandığı illerden Foça’ya gelen depremzede vatandaşları kısa zaman aralıklarında ziyaret etmeye devam ediyor.

Yerel Yönetimler

Foça Çanak koyunda, Zorlu Holding Kıvılcımlar hareketi Vestel gönüllüleri tarafından Foça Belediyesinin destekleriyle kıyı ve çevre temizliği yapıldı.

Kültür-Sanat

Foça Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi tarafından Dünya Şiir Günü ve baharın müjdecisi Nevruz dolayısıyla hazırlanan buluşmada, Türk...

Yerel Yönetimler

Foça Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Foça ve Yeni Foça’da beş gün sürecek kutlama etkinlikleri düzenledi.