Izmir haber Haberleri

izmir haber haberleri ve güncel izmir haber gelişmeleri, izmir haber ile ilgili tüm video, izmir haber fotoğrafları ve izmir haber haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Yerel Yönetimler

İşçilerin sözleşmelerinde yapılan ek protokol ile maaşlarına yapılan zammın ardından Ocak 2022 maaşı 5.370 TL. ile 9.795 TL. arasında gerçekleşti.

Spor

Altınordu’nun genç futbolcuları Sami Satılmış ve Berke Kılıç, U18 Milli Takımı'nın Litvanya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna davet edildi.

Sağlık

'Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'i Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, SMA hastalarının ilaç giderlerini SGK karşılayacak.

Güncel

Yunanistan’ın göçmenlere yönelik bu insanlık dışı uygulamaları, sistematik hale geldi ve cezalandırılmadıkça bu eylemlerin meşrulaşması söz konusu

İzmir

Yeşilay İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü, yarıyıl tatilinde çocukların ekran karşısında geçirdiği zamanı kontrol altına almak için önerilerde bulundu.

İzmir

Tarık Akan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ve keyif dolu anların yaşandığı etkinlikte, öğrenciler hünerlerini sergileme şansı buldu.

Kütahya

Kütahya'da küçükbaş hayvanlarda çiçek hastalığı belirtilerinin görülmesi üzerine canlı hayvan pazarının küçükbaş hayvan girişlerine kapatıldığı bildirildi.

İzmir

Kiraladığı villada bir yıl kira vermeden oturan A.Ö. tahliye kararını duyunca eşyaları da alıp kaçtı.

Güncel

İzmir’de jandarma ekipleri, il genelinde üç aşamalı olarak ‘Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması’ gerçekleştirdi.

İzmir

Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi aracılığıyla kadınlara psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor

İzmir

Kışın en soğuk yüzünü gösterdiği bugünlerde Buca’da sokak güzelleştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İzmir

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, ilçeyi Agro Turizmin merkezi yapacaklarını açıkladı.