Kemalpaşa belediyesi Haberleri

kemalpaşa belediyesi haberleri ve güncel kemalpaşa belediyesi gelişmeleri, kemalpaşa belediyesi ile ilgili tüm video, kemalpaşa belediyesi fotoğrafları ve kemalpaşa belediyesi haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Yerel Yönetimler

Kemalpaşa Belediyesi ile Disk’e bağlı Genel-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinde Türkiye’de bir ilke imza atıldı

Yerel Yönetimler

Kemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivalinde ilçemizi temsil edecek olan Halk Dansları Topluluğu çalışmalarını sürdürüyor

Yerel Yönetimler

Kemalpaşa Belediyesi’nin, Ocak Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. Birleşimi Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yönetiminde gerçekleştirildi.

Yerel Yönetimler

Kemalpaşa Belediyesi, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sokak ve yaban hayvanlarını unutmadı.

Yerel Yönetimler

Kemalpaşa Belediyesi’nin, 2021 yılının son meclis toplantısı olan Aralık Ayı birleşimi, Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yönetiminde gerçekleştirildi.

Güncel

İzmir'in CHP'li Kemalpaşa Belediyesinde, aralarında belediye çalışanlarının da olduğu 11 kişi rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

Yerel Yönetimler

Kemalpaşa Belediyesi’nin, çevre duyarlılığını artırmak ve doğayı korumaya yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Güncel

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi'nde, aralarında belediye çalışanlarının da olduğu rüşvet operasyonunda adliyeye sevkedilen 11 şüpheliden 3'ü tutuklandı.