Konser Haberleri

konser haberleri ve güncel konser gelişmeleri, konser ile ilgili tüm video, konser fotoğrafları ve konser haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Magazin

İstanbul konseri öncesi rahatsızlanan şarkıcı Simge Sağın, hasta yatağından video paylaşarak hayranlarına seslendi. Sağın, "Gerçekten iyi değilim, özür dilerim" dedi.

Yerel Yönetimler

Pandemi nedeni ile verilen iki yıllık aranın ardından tekrar kutlanan festivalde, Balcılar Köyü Kirazının isminin duyurulması hedefleniyor.

Magazin

İzmir'de sahneye çıkan ünlü şarkıcı Gülşen, transparan kıyafeti ile yürekleri hoplatırken sosyal medyada kıyafet ile ilgili hem destek hem de...

İzmir

Torbalı’da dün akşam Hıdırellez ateşi yandı. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde sesiyle ve dansıyla büyüleyen Ümmüye sahne aldı

İzmir

KARSAV Mübadiller Korosu”17 Mayıs 2022 Salı günü vereceği konser için hazırlıklarını iyice sıklaştırdı…

Aydın

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestrası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Şarkılarda Kadın” temalı bir konser düzenledi.

İzmir

İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu 24 Kasım Öğretmenler Günü için Bergama Kültür Merkezi'nde sahne aldı.

Yerel Yönetimler

Kınık’ta Cumhuriyet’in ilanının 98. yılı 5 gün süren etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Derya Uluğ konseri ile son buldu.

Yerel Yönetimler

Şevval Sam konseri, Kemalpaşalılardan büyük ilgi gördü. Binlerce Kemalpaşalıyı buluşturan konserde, ünlü sanatçı en sevilen şarkılarını seslendirdi.