Kütahya Haberleri

kütahya haberleri ve güncel kütahya gelişmeleri, kütahya ile ilgili tüm video, kütahya fotoğrafları ve kütahya haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Kütahya

İzmir’in Karşıyaka İlçesinde, dün başlayan Kütahya Tanıtım Günleri Pazartesi gününe kadar devam edecek. Kütahya’ya dair her şeyin bulunduğu Bostanlı Pazar’ında,...

Kütahya

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, şehir içi ulaşımda 65 yaş üstü vatandaş ayrımının kalktığını söyledi

Kütahya

Kütahya'da küçükbaş hayvanlarda çiçek hastalığı belirtilerinin görülmesi üzerine canlı hayvan pazarının küçükbaş hayvan girişlerine kapatıldığı bildirildi.

Kütahya

“Sertifikalı Buğday Yetiştiriciliği Projesi” kapsamında selden zarar gören çiftçilere 50 ton Kızıltan cinsi buğday tohumu dağıtımı yapıldı.

Kütahya

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 36. Olağan Meclis Toplantısı'nda, Kütahya Belediyesinin birliğe üyelik başvurusu kabul edildi.

Kütahya

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile 'Sürü yönetimi elemanı' kursu verildi.

Kütahya

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı son korona virüs vaka haritasına göre Kütahya'da 435,24 olan haftalık vaka oranı 397,44’e geriledi.