Menderes Haberleri

menderes haberleri ve güncel menderes gelişmeleri, menderes ile ilgili tüm video, menderes fotoğrafları ve menderes haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Yerel Siyaset

Menderes’te kesme çiçek üreticileri 14 Şubat Sevgililer günü için hazırlıklarını tamamladı. Seraları ziyaret ederek üreticilerle sohbet eden AK Parti Menderes...

Yerel Yönetimler

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar Türkiye geneli yapılan bir araştırmada en başarılı 10 belediye başkanı arasına girdi.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediyesi sıfır atık konusunda farkındalık oluşturmak adına çalışmalarına devam ediyor.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde odun ve kömür satışı yapan yerleri denetledi.

Yerel Siyaset

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Menderes’te yapmayı planladığı Çöp Tesisi’nin ÇED süreci devam ederken ayrıntılar da bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına yönelik 2021 yılında 5 bin 704 sokak hayvanının bakım ve ihtiyaçları karşılandı.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediyesi tarafından dünya dansları ve halk dansları kursları vatandaşlarla buluşturuluyor.

Güncel

İzmir'in Menderes ilçesinde, 35 ton kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Yakalanan kaçak tütünün bugüne kadar el geçirilen rekor miktar olduğu...

Yerel Yönetimler

Menderes Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’nde kilit parke çalışmaları gerçekleştirilerek, yollar yenileniyor.

Yerel Yönetimler

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Menderes Belediyesince düzenlenen etkinlik Menderesli kadınların katılımıyla gerçekleşti.

Ekonomi

Pandemi şartlarında vücudun bağışıklık sistemini güçlendiren, kokusu ve aromasıyla İzmir’in dünyaca ünlü satsuma mandalinasında hasat ve ihracat zamanı.