Mustafa kayalar Haberleri

mustafa kayalar haberleri ve güncel mustafa kayalar gelişmeleri, mustafa kayalar ile ilgili tüm video, mustafa kayalar fotoğrafları ve mustafa kayalar haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Yerel Yönetimler

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, sokaktaki canların kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, “Sokaktaki can dostlarımızın her mevsim yanlarındayız.”...

Yerel Yönetimler

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, belediye başkanının alanda halkla iç içe olması gerektiğini belirterek mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Yerel Yönetimler

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Alevi canlarımızın 20 yıldır beklediği cemevini ilçemize kazandırmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ilçede devam eden yağmur kanalı ve mazgal çalışmalarıyla ilgili “Tek amacımız vatandaşımızın mağdur olmaması” dedi.

Spor

Menderes Belediyespor’da ter döken Boksun Melekleri Adana’da düzenlenen şampiyonada Türkiye Şampiyonu oldu.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, muhtar ziyaretleri kapsamında sorunları yerinde tespit ediyor.

Yerel Yönetimler

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar Türkiye geneli yapılan bir araştırmada en başarılı 10 belediye başkanı arasına girdi.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediyesi sıfır atık konusunda farkındalık oluşturmak adına çalışmalarına devam ediyor.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde odun ve kömür satışı yapan yerleri denetledi.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Birinci Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda ilçeye yapılan yol çalışmaları damga vurdu.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına yönelik 2021 yılında 5 bin 704 sokak hayvanının bakım ve ihtiyaçları karşılandı.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’nde kilit parke çalışmaları gerçekleştirilerek, yollar yenileniyor.