Ödemiş Haberleri

ödemiş haberleri ve güncel ödemiş gelişmeleri, ödemiş ile ilgili tüm video, ödemiş fotoğrafları ve ödemiş haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Yerel Yönetimler

Ödemiş Belediyesi’nin Sanat ve Kişisel Gelişim Atölyelerinden olan Yaratıcı Minikler Atölyesi haftanın altı günü Ödemişli minikleri konuk ediyor.

Yerel Yönetimler

Patatesin yurdumuzdaki önemli üretim merkezlerinden olan Ödemiş'te ilk kez Patates Festivali’ne ev sahipliği yaptı.

Yerel Yönetimler

Ödemiş Belediyesi, budanan ağaç dallarını ve olumsuz hava şartları nedeniyle devrilen ağaçları yakacak odun haline getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Yerel Siyaset

Ödemiş Belediyesi’nin üreticiyle tüketiciyi doğrudan buluşturduğu Otamış markasıyla kurulan Halkın Marketi büyük ilgi görüyor.

Yerel Siyaset

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Tire ve Ödemiş ilçelerinde, üreticiler ve üretici temsilcileri ile bir araya geldi.

Yerel Yönetimler

Ödemiş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokakta yaşayan hayvanları korumak ve kontrollü olarak tedavilerini gerçekleştirmek yoğun mesaisini sürdürüyor.

İzmir

Ödemiş'te Cuma gecesinden itibaren etkili olan şiddetli yağış sonrası Aydın Dağları üzerinde ve eteklerinde yer alan mahallelerde taşkın ve toprak...

Yerel Yönetimler

demiş Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde kilit parke taş çalışmalarında, 2,5 yılda yaptığı kilit parke taş 290 bin metrekareyi aştı.

Yerel Yönetimler

Süs bitkilerinin üretim merkezi Ödemiş’te 16.’sı düzenlenen Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi törenle kapılarını açtı. Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Süs-Bir...

Ege

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, polis ekiplerince kaçak kazı yapılan eve düzenlenen baskında 3 şüpheli gözaltına alındı.