Osman zolan Haberleri

osman zolan haberleri ve güncel osman zolan gelişmeleri, osman zolan ile ilgili tüm video, osman zolan fotoğrafları ve osman zolan haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Yerel Yönetimler

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik istihdam projesi, aşçı yardımcılığı kursunu ziyaret eden Başkan Zolan, lezzet ustası kadınlarla bir araya geldi.

Denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu 2 sporcu katıldığı Ümitler Judo Şampiyonası’nda aldıkları Türkiye dereceleriyle milli takıma seçilmeye hak kazandı.

Denizli

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 91. yıldönümü törenle anıldı. Milli Mücadelede ilk kıvılcımı yakan şehirlerden biri olan Denizli’nin Kurtuluş...

Ege

Denizli'de uzun yıllar hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, kış günü evi yanan Gümüşten ailesine sahip çıktı.

Yerel Yönetimler

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, sokak hayvanlarını da unutmuyor. 

Denizli

Denizli'de geçen yıl 4.140 yangında vatandaşların imdadına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, 2.005 kurtarma operasyonu ve 519 trafik kazası olmak...

Denizli

Denizli’de dün etkisini gösteren kar yağışıyla gün boyu mücadele eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri kent genelindeki tüm yolları açık tuttu.

Ege

Ege Bölgesi’nin en büyük ve modern Denizli Kayak Merkezi, yeni sezonun açılmasının ardından ziyaretçi akınına uğruyor.

Denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de görev yapan memur ve sözleşmeli çalışanları kapsayan "Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi" (SDS)...

Ege

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, sürekli olarak yaptıkları dayanıklılık ve performans testleriyle her daim göreve hazır olduklarını kanıtlıyor.