Travel Turkey Haberleri

Travel Turkey haberleri ve güncel Travel Turkey gelişmeleri, Travel Turkey ile ilgili tüm video, Travel Turkey fotoğrafları ve Travel Turkey haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Yerel Yönetimler

Bu yıl ziyaretçilerine 15. kez kapılarını açan Travel Turkey’de Buca Belediyesi standı büyük ilgi gördü.

Yerel Yönetimler

Travel Turkey’e katılan Bayraklı Belediyesi; tarihi değerleri, sahili, turizm potansiyeli ve ticaret hacmiyle ilk günden katılımcıların ilgi odağı oldu.

Ekonomi

Altın Yunus Çeşme Resort & Thermal Otel, bu yıl on beşinci kez düzenlenen Travel Turkey İzmir’de turizm profesyonelleri ve müşterileri...

Yerel Yönetimler

Torbalı Belediyesi, 2-4 Aralık tarihlerinde, Fuar İzmir’de düzenlenecek olan Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak.

Yerel Yönetimler

Buca Belediyesi, bu yıl 15. kez ziyaretçilerine kapılarını açacak Travel Turkey’de, kentin tüm güzelliklerini ziyaretçilere sergileyecek.

Yerel Yönetimler

Bayraklı Belediyesi,2-4 Aralık tarihlerinde, Fuar İzmir’de düzenlenecek olan Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarına katılacak.

Yerel Yönetimler

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de yapılacak olan Türkiye’nin en önemli turizm buluşmalarından birisi olarak kabul edilen Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılacak.