Yerel yönetimler Haberleri

yerel yönetimler haberleri ve güncel yerel yönetimler gelişmeleri, yerel yönetimler ile ilgili tüm video, yerel yönetimler fotoğrafları ve yerel yönetimler haberleri İzmir'in Habercisi sitemizde


Yerel Siyaset

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde Seferihisar İlçesinde düzenlenen ‘Yarımada Bölgesi Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda...

Yerel Yönetimler

Yerel Yönetimlerde Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı-Belediyeler Buluşması tamamlandı.

Yerel Yönetimler

Karşıyaka Belediyesi; iklim değişikliğini ve dünyanın geleceğini tehdit eden bu krize karşı yerel yönetimler düzeyinde yapılması gerekenleri konuştu.

Yerel Yönetimler

İşçilerin sözleşmelerinde yapılan ek protokol ile maaşlarına yapılan zammın ardından Ocak 2022 maaşı 5.370 TL. ile 9.795 TL. arasında gerçekleşti.

Yerel Yönetimler

Seferihisar Belediyesi’nin diğer belediyelere örnek gösterilen projesi Halk Market’in üçüncü şubesi Karakayalar mevkiinde hizmete hazırlanıyor.

Yerel Yönetimler

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, belediye başkanının alanda halkla iç içe olması gerektiğini belirterek mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

İzmir

Kışın en soğuk yüzünü gösterdiği bugünlerde Buca’da sokak güzelleştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İzmir

Kınıklı öğrenciler Ankara’da TBMM, Anıtkabir, Atatürk Orman Çiftliği, Çankaya Üniversitesi ve Feza Gürsey Bilim Merkezini ziyaret etme fırsatı buldu.

İzmir

Menemen Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2021 yılında kent genelinde huzuru sağlamak ve halk sağlığını korumak için çalışmalarına aralıksız devam etti.

İzmir

Hızla tamamlanan çalışmalar sonrası bölge pırıl pırıl olurken vatandaş da yapılan temizlikten oldukça memnun kaldıklarını ifade etti.

İzmir

Temeli Şubat 2021'de atılan Çiğli Tramvayı’nda tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı. Alınan elektrikli araçlarla birlikte 1 milyar 250 milyon liraya...

İzmir

Karabağlar Belediye Meclisi’nin 2022 yılı ilk toplantısı, ana hizmet binasındaki meclis salonunda gerçekleştirildi.