HAMZA DAĞ, AK PARTİ BALIKESİR SKM’DE BALIKESİR PROGRAMINI DEĞERLENDİRDİ..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ, Balıkesir ziyaretinde AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Partililerin karşıladığı Hamza Dağ, SKM’de Balıkesir’deki seçim çalışmaları ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda, seçim çalışmalarına yönelik plan ve programlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

DAĞ’IN PAZAR ZİYARETİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, SKM’deki toplantının ardından Altıeylül Salı pazarını ziyaret etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette vatandaşlarla ve Pazar esnafı ile sohbetler gerçekleştirildi. Hamza Dağ’ın vatandaşlarla ve esnafla samimi dialogları ve şakalaşmaları Pazar ziyaretine damga vururken, büyük bir ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Pazar ziyaretinin ardından Atalar Caddesi esnafını ziyaret eden Hamza Dağ, esnafları dinleyerek, sohbet etti. Gönül ziyaretleri iftar saatine kadar devam etti. Esnafların ilgisinden memnun olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, doğru adımlarla ve milletin desteğiyle Türkiye Yüzyılına hazır oldukların söyledi.

CHP’nin böyle bir kurumu olduğunu bilmiyorduk CHP’nin böyle bir kurumu olduğunu bilmiyorduk

HAMZA DAĞ, ALTIEYLÜL MAHALLE MUHTARLARI İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ.

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde düzenlenen iftar programında 94 Mahalle muhtarı ile bir araya gelen Dağ, muhtarlarla sohbet imkanı da buldu. İftar sonrası muhtarlara hitaben konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, iftar sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

esnaf ziyareti4

DAĞ: “MİLLETİMİZİN DESTEĞİ İLE DOĞRU ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Doğru adımlar atarak önemli işler gerçekleştirdiklerini ifade eden Dağ, şöyle konuştu: "Togg yollarda ve her yerde görüyoruz. Togg bir doğru adımdır. Dünyada 60 milyar dolarlık hacmi olan bor karbür fabrikası bir doğru adımdır. Nükleer tesis Mersin'de hızla ilerliyor, bu bir doğru adımdır. Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah perşembe günü Karadeniz'deki doğal gazın sisteme verilişini gerçekleştirecekler, burada 1 trilyon dolarlık hacmin inşallah ekonomimize kazandırmış olacağız. Bu da bir doğru adımdır. Milletimiz bugüne kadar bize teveccüh gösterdi, inşallah bundan sonra da göstereceğini görüyoruz, sahada bunu hissediyoruz. 14 Mayıs'tan sonra da doğru adımlarla yolumuza devam edeceğiz."

DAĞ; “ABD’DEN İCAZET ALANLARA BU ÜLKE TESLİM EDİLEMEZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, aday olmadan önce ABD'de ziyaretlerde bulunduğu hatırlattı. Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu'nun 8 saatlik ortadan kayboluş sürecinin olduğunu ifade eden Dağ, sözlerini şöyle tamamladı: "Kendisi bunu henüz açıklayabilmiş değil, hamburger yediğini ifade etti. O 8 saatlik sürede herhalde hamburger yemediğini özetle görüyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu aday olduktan sonra ABD'deki kaçaklar 15 Mayıs'ı ifade etmeye başladılar. Dolayısıyla demek ki ABD'de adaylık için icazet alındı. İcazet, Kuvayı milliye şehri Balıkesir'den alınır. Allah'ın izniyle Balıkesir, 14 Mayıs'ta ABD'den icazet alanlara fırsat vermeyecektir. En yüksek oyla Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçecektir." Dedi. Muhtarlarla iftar programı beraber çekilen hatıra fotoğraf ile son buldu.

muhtarlarla iftar4

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal