Büyükşehir’le Ramazan programları devam ediyor

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayının dolu dolu yaşanması için hazırladığı Büyükşehir’le Ramazan programları devam ediyor. Bu kapsamda sevilen ilahiyatçı yazar Doç. Dr. Pişgin Denizlililerle buluştu.

 

Başkan Zolan’dan 15 Temmuz mesajı Başkan Zolan’dan 15 Temmuz mesajı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı dolayısıyla hazırladığı Büyükşehir’le Ramazan, sevilen ilahiyatçı yazar Doç. Dr. Yasin Pişgin’i ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burdur Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin Pişgin, Denizli’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Pişgin, içindekileri hulusi bir kalple paylaşmak, bir konferans vermek üzere değil muhabbet yapmak üzere huzura çıktığını söyledi. Türkiye’de büyük bir deprem yaşandığını belirten Doç. Dr. Pişgin, “Enkazın altında sadece bu milletin evlatları değil aynı zamanda bizim kalbimiz gönlümüz de kaldı. Devletimizin milletimizin başı sağ olsun. Ben de İskenderunluyum ben de yakınlarımı kaybettim” dedi. Her doğanın ölmeye, her gelenin gitmeye, her gencin yaşlanmaya, her tazenin bayatlamaya, solmaya mecbur ve mahkum olduğunu ifade eden Pişgin, “Yaşam elimizdeki en kıymetli nimettir” dedi. İzleyicilerin beğeniyle izlediği söyleşinin sonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Doç. Dr. Pişgin’e günün anısına üzerinde Denizli horozu figürü bulunan bir kaide verdi.

Doç. Dr. Yasin Pişgin Söyleşi (2)

Büyükşehir’le Ramazan devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde 15 Nisan’a kadar sürecek Büyükşehir’le Ramazan programları şöyle: 

·       7 Nisan 2023 Cuma günü saat 22.00’de Gada Tiyatro tarafından “Sanat” adlı oyun sahneye taşınacak.

·       8 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 22.00’de tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Cihat, söyleyeceği ilahi ve ezgilerle dinleyenlere huzur dolu bir gece yaşatacak.

·       12 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 22.00’de televizyon programcısı, tiyatro oyuncusu ve yazar Bekir Develi, bir söyleşi düzenleyecek.

·       13 Nisan 2023 Perşembe günü saat 22.00’de ünlü Şair – Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç söyleşi programında sevenleriyle bir araya gelecek.

·       15 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 22.00’de seslendirdiği ezgilerle dinleyicileri büyüleyen Eşref Ziya Terzi ve Aykut Kuşkaya tasavvuf müziği konseri verecek.

Doç. Dr. Yasin Pişgin Söyleşi (4)

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal