Ekonomi

InvestAZ Yatırım dördüncü irtibat bürosunu İzmir'de açtı

InvestAZ'nin Ankara, Adana ve Tatvan'dan sonra dördüncü irtibat bürosu İzmir'de faaliyete geçti.

Abone Ol

Bireysel yatırımcı pazarında lider olma vizyonuyla 2013 Mayıs ayından beri Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren InvestAZ'nin dördüncü irtibat ofisi İzmir'de açıldı. Bireysel yatırım araçlarına yönelik erişim ve farkındalığı yurt çapında artırmayı hedefleyen InvestAZ Yatırım irtibat ofislerinin sayısını artırmayı planlıyor.
 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan InvestAZ Genel Müdürü Evren Karabulut “Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte bireysel yatırımcı sayısında ciddi bir artış söz konusu. Biz faaliyete geçtiğimiz ilk andan itibaren yatırımcılara 'Kendine güven, kazanmayı öğren' diyor ve bireysel yatırımcı pazarında lider olma vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bireysel yatırımcıların teknolojiyi etkin ve etkili olarak kullanmalarını, doğru ve tarafsız bilgiye en anlaşılır şekilde ulaşmalarını istiyoruz. Yatırımcılarımızın, kurumsal yatırımcıların sunduğu hizmetler dahil, etkili bir satış ağı içerisinde, sermaye piyasalarındaki tüm ürünlere sağlıklı ve güvenli ulaşmaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vizyon kapsamında dördüncü irtibat ofisimizi İzmir'de açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
 
InvestAZ Yatırım Hakkında
Mayıs 2013 tarihinde yatırım, aracılık ve danışmanlık hizmetleri sunmak için faaliyete başlayan Invest AZ, Hisse Senedi, VİOP ve Forex piyasalarında aracılık faaliyetleri yürütmektedir. Şirket, kurumsal şirketlere halka arz ve sermaye piyasalarında finansal danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Uluslararası derecelendirme kuruluşu JCR tarafından “Yatırım Yapılabilir Şirket” notuna layık görülen InvestAZ Yatırım, Sermaye Piyasalarının gelişimine katkı vermeyi ve yeni nesil dijital çözümler ile yatırımcıların piyasalara erişimini daha kolay hale getirmeyi misyon olarak benimsemiştir.