CHP’li İrfan Önal, “Engelleri birlikte aşacağız” CHP’li İrfan Önal, “Engelleri birlikte aşacağız”

İzmir’de birçok STK’da görev alan ve hala İzmir İl Millî Beka Harekâtı Başkanı olarak görevini sürdüren iş insanı Tevfik Aladağ, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylık başvurusunda bulundu. AK Parti İzmir İlçe teşkilatları ile bir araya gelen Aladağ, büyük ilgi gördü. Kuruluşundan beri AK Parti’ye üye olan ve 22 yıldır gönül bağı ile partisine hizmet ettiğini ifade eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tevfik Aladağ, ‘’AK Parti, milletimiz tarafından kurulan, sahibi de milletimizin bizatihi kendisi olan bir partidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, güçlü bir teşkilatla, güçlü bir vizyonla, güçlü bir çalışmayla yolumuza ilerliyoruz. 21 yıllık AK Parti iktidarından eğitimden salığa, milli savunmadan teknolojiye, gençlik ve spordan sosyal politikalara her alanda milletimize hizmet vermek için tüm altyapıları tamamladık, milletimize en iyi hizmeti verdik, vermeye de devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla necip milletimize eser ve hizmet siyasetimizi geçmişte olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki İzmirli hemşehrilerimizin ve milletimizin oyları ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Güven ve istikrardan yana olacak olan vatandaşlarımız, Cumhur İttifakı’nın neler yaptığını gördü, neler yapacağını da çok iyi biliyor. Bizler de güzel İzmir’imize en iyi hizmeti vermek için bu kutlu yola çıktık. Seçimden seçime değil her zaman İzmirli hemşehrilerimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. 14 Mayıs akşamı inşallah milletimizin iradesi ile 21 yıllık milletimizin iktidarı devam edecektir.’’ dedi.

Tevfik Aladağ kimdir?

Aslen Vanlı olan Tevfik Aladağ, 2003 yılında İzmir’e yerleşti. İzmir’e geldikten sonra çeşitli alanlarda ticaretin içine girerken, şirketlerde yönetici pozisyonlarında görev aldı. İş hayatında edindiği tecrübeleri kendi işinde de ilerletme karar verip, Ocak 2011’de Tam Yapı Dekorasyon Ltd. Şirketini kurarak iş hayatına atıldı. Şirketin Kurucusu ve Yöneticisi olarak uzun yıllar inşaat alanında İmar ve Şehircilik Planlaması ve Uygulaması Eğitimleri de aldı. Bu süreçte de uygulama alanında çok fazla hizmet vererek deneyim kazandım. İlerleyen dönemlerde deneyimlerimin zenginleşmesiyle birlikte gıda ve cam üzerine iç ticaretin yanı sıra dış ticaret alanında da deneyim kazandı. İş hayatının yanı sıra hemşehri dernekleri başta olmak üzere birçok STK’da görev aldı. Halen İzmir İl Millî Beka Harekâtı Başkanlığının yanı sıra aynı teşkilatın Ege Bölge sorumluluğunu da yürütmekte.

AK Parti’ye kuruluşunda üye olan ve gönüllü olarak partinin verdiği her görevi yerine getirdi, getirmeye de devam ediyor. 14 Mayıs 2023 Genel Seçimler için İzmir’de AK Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Editör: Atakan Şen