EKREM BAŞARAN “TERÖRİSTLERLE YOL YÜRÜYENE ÜLKEMİZİ TESLİM ETMEYECEĞİZ”

Başkan Başaran rozeti takarken, “Bugün Özgür kardeşimize iki rozet takacağız. Biri AK Parti rozeti, diğeri Türk Bayrağı rozeti. 14 Mayıs’ta ülkemizin kaderini belirleyecek bir seçime gidiyoruz. Bir tarafta vatanı ve milleti bölmek isteyenlerin olduğu bir ittifak, diğer tarafta ise milletinden aldığı destekle yoluna devam eden milli ve yerli Cumhur İttifakı. Türkiye Yüzyılına adım attığımız şu günlerde ortadaki tablo açık ve net. Terörist başını serbest bırakacağız, PKK’lıları, Fetö terör örgütü mensuplarını serbest bırakacağız, Özerklik kuracağız, PKK devleti kuracağız, Erdoğan’ın yaptığı her eseri yıkacağız diyenlerle ve bunları destekleyen 7’lı masanın adayı Kılıçdaroğlu’na ülkemizin, milletimizin geleceğini asla ve asla teslim etmeyeceğiz. Bizim liderimiz belli, Cumhur İttifakının lideri belli, Aziz Milletimizin Lideri belli. Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız, milletimizin desteğiyle bu şer odaklarına ülkemizin yönetimini bırakmayacağız. Bu bizim çocuklarımıza ve geleceğimize olan en büyük sorumluluğumuzdur. Erdoğan’ın gitmesini isteyen ABD ve AB ülkelerinin kuklası olan zillet ittifakı ve işbirlikçisi Kılıçdaroğlu’na asla fırsat tanımayacağız. 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacak ve seçimleri tekrar kazanacağız” dedi.

Başkan Zolan’dan 15 Temmuz mesajı Başkan Zolan’dan 15 Temmuz mesajı

ÖZGÜR ÖKSÜZ’E AK PARTİ ROZETİNİ BAŞKAN BAŞARAN TAKTI…

İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Özgür …..’nin AK Parti’ye katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Özgür kardeşimiz bugün AK Parti ailesine katıldı. Çünkü biz çok büyük ve güçlü bir aileyiz. Kendisine hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Seçim sürecinde bu katılımların, özellikle ülkeyi bölmek isteyenlerin hayli fazla olduğu bir dönemde olması çok anlamlı. İYİ Parti kurucu İlçe Başkanı Özgür ……. Kardeşimize aramıza katıldığı için tekrar teşekkür ediyorum. Her şey millet için, her şey millet için, her şey Türkiye için. Yeni Türkiye Yüzyılı’nda ideallerimiz, hedeflerimiz doğrultusunda Özgür kardeşimizin katılım göstermesinin partimize güç vereceğini düşünüyorum. İnanıyorum. Doğru zamanda doğru adamla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Durmak yok, doğru adımlarla yola devam inşallah” dedi.

İYİ PARTİLİ KURUCU İLÇE BAŞKANI ÖZGÜR ÖKSÜZ AK PARTİ’DE

İYİ Parti kurucu İlçe Başkanı olan Özgür Öksüz, 2019 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti Belediye Başkan Aday adayı olmuş, ardından İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığına aday olan güçlü bir isim. Özgür Öksüz, AK Parti saflarına geçmesi ile ilgili yaptığı açıklamada 6’lı masanın altının üstüne geldiğini, Genel Başkanları tarafından kumar masası olarak adlandırılan masaya tekrar geri dönmesinin ve son dönemde bölücülerle yol yürümesinin AK Parti’ye katılmasında önemli bir etken olduğunu söyledi.

ÖKSÜZ, “CUMHURBAŞKANIMIZLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ.”

Özgür Öksüz, “Öncelikle Ekrem Başkanımıza ve arkadaşlarımıza şahsıma gösterdikleri yakın ilgiden ve beni aralarına kabul ettiklerinden dolayı ben de çok teşekkür ediyorum. Önümüzde Türkiye’nin yeni yüzyılında, doğru lider Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğuna olan inancım gereği buradayım. Biliyorsunuz 6’lı, bugünün 7’li masasının altı üstüne devrildi. Kumar masası dedikleri masaya tekrar oturan Sayın Akşener’in, bölücülerle yol alması benim bu kararımda etken oldu. Başka söze gerek yok. Onun için biz de AK Parti ile birlikte bundan sonra Cumhurbaşkanımızın yanında, tüm gücümüzle duracağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Editör: Esra ÜNSAL Ünsal