ESİAD Dernek Merkezi’nde yapılan genel kurula İZİKAD üyeleri ilgi gösterirken, genel kurul divan seçimi ile başladı. Divan Başkanı Özden Erten olurken, Divan üyeliklerine Ferhan Avcı  ve Özlem Özer seçildi. Geçmiş dönem yönetim ve denetim kurullarının ibrasından sonra tek liste olarak, geçmiş yönetimdeki isimlerle tekrar aday olan Betül Sezgin, genel kurul tarafından oy birliği ile tekrar İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Genel kurula hitaben bir konuşma yapan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, 2 yıllık başkanlık döneminde yürüttükleri projelerden örnekler verdi. Bu süreçte, hem ülke hem de insanlık olarak deprem, pandemi, orman yangınları, seller ve son olarak da savaş tehdidi ile karşı karşıya kaldıklarını hatırlatarak, “Hem küresel hem ulusal hem de bölgesel olarak doğal afetlerle boğuştuğumuz bir dönemde İZİKAD yönetimini üstlendik. Buna rağmen başarılı bir dönem geçirdiğimizi söyleyebilirim. Bu süreçte bana ve yönetimime destek veren tüm İZİKAD üyelerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Önümüzdeki dönem devam eden projeleri sürdüreceklerini ve yeni projeleri hayata geçireceklerini anlatan Sezgin, “Umuyorum ki 2022 ve 2023 yılı geçtiğimiz iki yıla göre Türkiye ve dünya için daha olumlu geçer. İZİKAD olarak biz de üzerine koyarak devam etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Yapılan oylama sonucunda yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:

İzmirli Gelinlik, Damatlık ve Abiyeciler Londra’da İzmirli Gelinlik, Damatlık ve Abiyeciler Londra’da

Betül Sezgin, Dilek Kalkan, Mürvet Kocaarslan, Aybige Çalık, Sezen Beyli, Sertaç Bilir Usel, Elif Özel, Sima Ulaş, Handan Kaçar, Gamze Uçar, Günnur Yağcıoğlu, Nuriye Çınarlı, Sibel Çetin Gürbüz, Şeyda Atabay.

Editör: Atakan Şen