İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte sigara kaçakçılığına yönelik yapılan teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda; tespit edilen şüpheli şahıslara ait 4 ikamet, 6 işyeri, 2 araç ve 9 depo adresine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda; merdiven altı diye tabir edilen yerlerde, insan sağlığına ciddi zararları olan yerlerde üretilerek, depolanan ve satışa sunulan yasa dışı 2 milyon 632 bin 800 adet bandrolsüz makaron, 1 milyon 434 bin 470 adet doldurulmuş sigara116 kg kaçak nargile melası 32 kg kıyılmış tütün ele geçirildi. 15 şüpheli hakkında ise adli işlem yapıldı.

Gözaltına alınan 3 şüpheliden, M.E adli kontrol ile serbest bırakılırken, S.E ve C.Ş  ise tutuklandı.

Taksi Sahipleri Dernek Başkanı Pala, ‘Taksicilerin güvenliği için kabinli araç şart’ Taksi Sahipleri Dernek Başkanı Pala, ‘Taksicilerin güvenliği için kabinli araç şart’

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, İzmir’de insan sağlığına ciddi zararları olan sağlıksız ortamlarda üretilerek, depolanan ve satışa sunulan yasa dışı tütün mamullerinin satış ve ticareti ile mücadelenin vatandaşların da desteği ile devam edeceğini duyurdu.

Editör: Atakan Şen