İzmir’de; bu hafta kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Salı günü itibariyle Ege ve Marmara Bölgesi üzerinden giriş yapacak olan yağışların bu bölgelerde etkili olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre ise; sıcaklıklarda 2 – 3 derecelik bir düşüş yaşanacak.

Salı gününe dikkat

Salı günü ise yağışlı bir döneme girilirken, Salı sabah saatlerinden itibaren giriş yapacak yağış, gün içinde ağırlıklı olarak İzmir merkez olmak üzere il genelinde yer yer etkili olacak. Yağmurun en şiddetli olacağı bölüm ise Salı akşam-Çarşamba öğle arasındaki kısım olacağı belirtildi. 

Valilik uyarı geçti

Mehmet Kasapoğlu'ndan yeni yıl  mesajı ve 2023 değerlendirmesi Mehmet Kasapoğlu'ndan yeni yıl mesajı ve 2023 değerlendirmesi

İzmir Valiliği yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İzmir İl genelinde öğle saatlerinden sonra  kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 

Başlama-Bitiş Zamanı

23.11.2021 06:00-24.11.2021 12:00        

Editör: Atakan Şen